Jau ne pirma diena, kai garsenybių socialinių tinklų paskyrose nesiliauja komentarų lietus. Ukrainiečiai nespėjo atsitokėti po raketų smūgio Kyjivui, kai okupantai surengė dar vieną išpuolį – šį kartą Kremenčuke.

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis paskelbė tragedijos vietoje padarytą vaizdo įrašą. Atakos metu prekybos centre buvo daugiau nei tūkstantis žmonių.


Nadia Dorofejeva ir alyona alyona

Vienos pirmųjų savo pasipiktinimą teroristiniais rusų pajėgų veiksmais išsakė dainininkės Nadia Dorofejeva ir alyona alyona. Tiesa, socialinis tinklas jų komentarus ištrynė, skelbia stars.segodnya.ua.

Ištrynė, nes tai – esą neapykantos kurstymas. „Instagram, aš kažko nesuprantu, kokį neapykantos kurstymą turi omenyje? Neapykanta kam?“ – nustebo reperė.

N. Dorofejeva, vos tramdydama ašaras, visgi įrašė emocingą vaizdo įrašą, kuriame pasakė: „Man atrodo, kad dabar rauda visa šalis. Draugai, laikykitės!“

Volodymyras Dantesas

Kalbant apie instagramo politiką šalinti žinutes apie karą Ukrainoje, taip ne kartą nutiko ir atlikėjui Volodymyrui Dantesui. Pavyzdžiui, dabar jam tik iš trečio bandymo pavyko paskelbti emocingą vaizdo įrašą. Dėmesio – jame vartojama nenormatyvinė leksika!

V. Dantesas neatmeta tikimybės, kad dėl šio vaizdo įrašo bus apskritai pašalinta jo paskyra. Bet dainininkas dėl to nesuka galvos. Jis toliau sako tiesą. Štai tokią „dovaną“ jis gavo iš socialinio tinklo gimtadienio išvakarėse. Birželio 28 d. jam sukako 34-eri.

Nikita Aleksejevas

Dainininkas vienas pirmųjų pakomentavo tragediją Kremenčuke ir kreipėsi į savo sekėjus iš Rusijos Federacijos (RF).

„Žinote, jūs gyvenate Veidrodžio karalystėje. Jus kasdien apgaudinėja. Jūsų kareiviai – patys tikriausi teroristai, neturintys nieko bendro su karine garbe ir orumu. Kaip ir jūsų šalies aukščiausioji vadovybė“, – parašė dainininkas.

Alanas Badojevas

Pirmąjį N. Aleksejevo vaizdo klipą sukūręs režisierius ir prodiuseris Alanas Badojevas pažymėjo, kad ši nelaimė rusams būtinai sugrįš bumerangu.

Savo pasipiktinimą teroristiniu aktu taip pat išreiškė ir Olia Poliakova, Dmitrijus Monatikas, Džamala, Tina Karol ir daugelis kitų garsenybių.

Garsenybės pasisakė apie išpuolį prekybos centre
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)