Nužudyto jaunuolio motina „TikTok“ tinkle turi per septynis milijonus sekėjų, kurių dabar prašo pagalbos surandant jos sūnaus žudiką ar žudikus, kurie vis dar laisvėje.

Vaizdo įraše, kuris vos per dieną jau peržiūrėtas 20 mln. kartų, moteris teigia: „Niekada nieko neprašau, bet šįkart man reikia jūsų visų pagalbos. Jam tebuvo aštuoniolika. Gražiausi gyvenimo metai. Žinau, kad žudikai kažkur mano mieste. Jie vaikšto tarp mūsų“.

Ophlelia atskleidė, kaip sunku negalėti nieko padaryti ir neprarasti tikėjimo policija.

„Turi tiesiog sėdėti ir laukti, melstis, kad jie padarys, ką turi padaryti, ir tie žmonės ar žmogus, kurie iš manęs atėmė mano sūnų, atsidurs už grotų. Neturiu kito pasirinkimo – tik sėdėti ir laukti“, – sako populiari nuomonės formuotoja.


Randonui Lee šeštadienį būtų sukakę devyniolika metų.

„Dar vakar su juo kalbėjau, maždaug dešimtą ryto, sakiau, kad turiu pinigų jo gimtadieniui. Jis labai laukė tos šventės. Norėjo praleisti laiką su bičiuliais ir mergina. Šeima buvo visas jo gyvenimas“, – NBC12 kalbėjo gedinti motina. Ophelia nuolat akcentuoja, kad jos širdis plyšta iš skausmo ir reikalauja teisingumo.

„Mano širdyje apsigyveno neapykanta, kokios iki tol nebuvau patyrusi. Todėl, kad niekada anksčiau niekam nejutau neapykantos“, – teigia moteris.

„Ką tik sužinojau, kad įtariami du asmenys. Tikiuosi, kad juos pasieks ši mano žinutė ir jie supras, ką padarė mano šeimai“, – naujausiame vaizdo įraše teigia nuomonės formuotoja. Vaizdo įrašas sulaukė didžiulio palaikymo, komentarų skiltyje daugybė žmonių siūlė savo pagalbą.

O.Nichols atskleidė, kad jos sūnus tapo organų donoru ir taip įprasmino savo trumpą gyvenimą – išgelbėdamas net kelias gyvybes.

Skelbiama, kad nusikaltimas vis dar tiriamas. Kol kas nesulaikytas nė vienas asmuo, nežinomas ir nusikaltimo motyvas. Policijos atstovai nepanoro bendrauti su žurnalistais ir suteikti papildomos informacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją