Regis, tokios naujienos galėjo paskatinti Allą Pugačiovą pačią susimąstyti apie savo laidotuves ir iš anksto viską suplanuoti – bent jau taip rašo rusų žiniasklaidos atstovai, remdamiesi savais šaltiniais.

Neseniai rusiškoje „Telegram“ platformoje pasirodė informacija, kad 73 m. A. Pugačiova jau nusipirko vietą kapinėse Izraelyje, Kesarijoje. Šiame mieste ji šiuo metu gyvena su Maksimu Galkinu ir vaikais. Ši laidojimo vieta skirta dviem asmenims. Teigiama, kad tai senos žydų kapinės, kuriose artimuosius laidoja patys turtingiausi žmonės ir Izraelio garsenybės, rašo stars.segodnya.ua.

Žiniasklaida ne pirmą kartą rašo, kad A. Pugačiova planuoja savo laidotuves. Dar prieš dešimt metų rašyta, kad dainininkė nusipirko vietą vienose Maskvos kapinėse, kur palaidoti jos motina ir jaunesnis brolis.

Kodėl ir ar apskritai A. Pugačiova įsigijo laidojimo vietą kapinėse, o gal tai propagandininkų gandai, belieka tik spėlioti.

Primename, kad A. Pugačiova ir M. Galkinas išvyko iš Rusijos iš karto, prasidėjus karui Ukrainoje, kurį humoristas atvirai pasmerkė. Už antikarinę poziciją ir pagalbą ukrainiečiams M. Galkinui Rusijoje paskelbė boikotą. A. Pugačiova kol kas oficialiai nepalaikė savo vyro pozicijos, o primadonos Rusijoje taip pat viešai nepasmerkė.

Šiuo metu M. Galkinas rengia pasirodymus Izraelio miestuose, kuriuose nepamiršta pasišaipyti iš propagandininkų, ypač O. Skabejevos ir V. Solovjovo.

Anksčiau A. Pugačiova yra sakiusi, kad artėjant rudeniui ketina grįžti į tėvynę. Tiesa, neaišku, ar tai tiesa.

Neseniai M. Galkinas atšventė gimimo dieną. Šios šventės proga jis išpublikavo retą kadrą iš šventinės vakarienės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)