Grožio konkursų pasaulis neteko vienos iš savo karalienių. Birželio 20 d. Gleycy Correia instagramo istorijų skiltyje pasirodė informacija apie jos mirtį, skelbia eonline.com.

Moters šeimos dvasininkė Lidiane Alves Oliviera nurodė, kad G. Correia iškeliavo anapilin birželio 20 d. privačioje klinikoje. Kovo mėnesio pabaigoje jai buvo atlikta, atrodytų, nesudėtinga tonzilių šalinimo operacija, tačiau paskui tituluotai gražuolei prasidėjo smarkus kraujavimas, o balandžio 4 d. ištiko širdies smūgis, po kurio ji atsidūrė komoje.

Grožio konkursuose G. Correia pradėjo dalyvauti būdama paauglė. 2018-aisiais laimėjusi „Mis Brazilija“ titulą, ji dirbo kosmetologe ir modeliu, o savo darbų nuotraukomis ir video klipais reguliariai dalijosi instagrame, pavyzdžiui, kovo mėnesį paskelbė vaizdo įrašą, kuriame atlieka antakių mikropigmentacijos procedūrą.

Birželio 21 d. konkurso „Mis Brazilija“ organizatorių atstovas spaudai pareiškė, kad G. Correia buvo „nuostabi mergina, tryškusi gyvenimo džiaugsmu“.

„Noriu pareikšti giliausią užuojautą jos šeimos nariams ir mentoriui Henrique’ei Fontesui, kuris suteikė progą pažinoti gražią, protingą ir mielą merginą. Niekada jos nepamiršime“, – tęsė atstovas spaudai.

Pasirodžiusi informacija apie G. Correia mirtį, jos draugai ir artimieji išreiškė užuojautą socialiniuose tinkluose, įskaitant kunigą Jaką Abreau.

„Dievas pasirinko šią dieną, kad pakviestų mūsų princesę pas save, – instagrame parašė jis. – Žinoma, be galo jos pasiilgsime, bet ji šypsosis mums iš aukštybių.“

„Ji pasiekė savo tikslus ir šį tą paliko po savęs – meilę mūsų širdyse! – pridūrė kunigas. – Prašau jos draugų ir šeimos narių melstis už Gleycy, kad jos siela lengvai pasiektų dangų!“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją