A. Pugačiovai su vyru M. Galkinu ir vaikais netikėtai išvykus į Izraelį, daugelis pradėjo spėlioti, kas nutiks Rusijoje esančiam atlikėjos nekilnojamajam turtui. Remiantis gandais, sutuoktiniai pilį nusprendė parduoti, skelbia stars.segodnya.ua.

Bet Rusijos valdžia turi kitų planų A. Pugačiovos nuosavybės atžvilgiu. Valstybės Dūmos Saugumo ir antikorupcijos komiteto pirmininko pavaduotojas Andrejus Lugovas radijo stoties „Govorit Moskva“ eteryje nurodė, kad pilį ketinama konfiskuoti.

Rašisto teigimu, yra „įtarimų“, kad pilis buvo pastatyta pažeidus Rusijos Federacijos (RF) įstatymus. Neva skundą pateikė nekomercinė organizacija „Vandenų ir miškų apsauga“, reikalaujanti patikrinti, ar statybų metu buvo laikomasi statybinių, priešgaisrinės saugos ir sanitarinių reikalavimų.

Jeigu bus rasta pažeidimų, M. Galkino ir A. Pugačiovos pilis bus konfiskuota. A. Lugovas joje pasiūlė apgyvendinti pabėgėlius iš Donbaso.

„Jei kyla įtarimas dėl galimų pažeidimų, prokuratūra turi atlikti tyrimą. Jeigu pažeidimų yra, reikia iš Galkino atimti viską, ką jis turi. Žiūrint iš moralinės perspektyvos, aš palaikyčiau idėją pilyje apgyvendinti pabėgėlius iš Donbaso. Tegul Galkinas džiaugiasi už RF ribų“, – pareiškė rašistas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)