„Aš tokia pavargusi, – sako ji. – Net nesugebu priimti sveikų, protingų sprendimų ir tai žinau“.

Per daugiau nei 30 metų trunkančią karjerą Sandra Bullock padovanojo mums tokią kultinę klasiką kaip „Miss Congeniality“ („Mis slaptoji agentė“), tokias nesenstančias romantines komedijas kaip „The Proposal“ („Piršlybos“) ir tokius apdovanojimą pelniusius filmus kaip „The Blind Side“ („Nematoma pusė“). Dabar aktorė sako, jog atėjo laikas padaryti pertrauką, rašo harpersbazaar.com.

Per interviu „The Hollywood Reporter“ S. Bullock teigė, jog netrukus jos darbo grafikas bus gerokai laisvesnis, ir ji galės daugiau laiko praleisti su savo šeima.

„Nenoriu būti pririšta prie kieno nors grafiko, tik prie savo pačios, – sakė ji. – Esu tokia perdegusi. Esu tokia pavargusi, jog net nesugebu priimti sveikų, protingų sprendimų, ir tai žinau“.

Per vieną ankstesnį interviu, kurį davė kovo mėnesį, aktorė teigė, jog artėjant naujam filmui, į savo darbą žiūri „labai rimtai“, tačiau dabar ji paaiškino: „Aš tiesiog noriu 24 valandas 7 dienas per savaitę būti su savo kūdikiais ir šeima. Štai ką kurį laiką veiksiu“.

Per daugelį metų suvaidinusi maždaug 50 filmų, S. Bullock pažymėjo esanti išsekusi ir jaučianti, kad „nebesugeba priimti sveikų, protingų sprendimų, ir ji tai žino“.

S. Bullock nuo 2015 metų gyvena su fotografu Bryanu Randallu ir augina 12 metų sūnų Louisą bei 10 metų dukrą Lailą.

Ji teigė, kad nors pasitraukti iš kino pasaulio ją paskatino noras labiau pasidžiaugti savo šeima, šis sprendimas taip pat tapo asmeniniu iššūkiu.

„Aš nuolat turėjau darbą, ir man labai pasisekė. Supratau, kad jis veikiausiai tapo mano ramsčiu, – pasakojo ji. – Atrodė, jog visąlaik atsidarau šaldytuvą ir jame ieškau to, ko niekada jame nebuvo“.
S. Bullock sakė supratusi, kad jos netenkino pasiekta sėkmė, ir ji persidirbdavo, bandydama užsitikrinti pasitikėjimą savimi.

„Dabar pasakiau sau: „Liaukis jo ieškojusi, nes jo čia nėra. Tu jį jau pasiekei, įtvirtinai, radai ir būk rami, kad tau nebereikia dirbti, jog tai patvirtintum“, – kalbėjo aktorė.

Šiais metais įvyko S. Bullock nuotykių komedijos „The Lost City“ („Prarastas miestas“) premjera. Apie darbą su šio filmo prodiusere Liza Chasin aktorė sakė: „Jei išeinu su trenksmu, tai noriu išeiti su tinkamu žmogumi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją