Pasak Olenos, jų santykių istorija prasidėjo dar mokyklos metais. Tuo metu jie gyveno Kryvyj Rige. Tačiau, kaip sako pati pirmoji ponia, tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Ji net ne iš karto suprato, patinka jis jai, ar ne. Tačiau ji atkreipė dėmesį, kad jis turi gerą humoro jausmą, nors buvo įsitikinusi, kad jos humoro jausmas yra geresnis.

Skelbiama, kad iki santuokos jiedu susitikinėjo aštuonerius metus. Ir tik 2003 metais jie nusprendė oficialiai įteisinti savo santykius. Santuokoje jiems gimė du gražūs vaikai – dukra Oleksandra ir sūnus Kirilas.

O. Zelenskaja visada buvo šalia savo vyro, jį palaikė ir jam padėjo. Tais laikais, kai jis dirbo studijoje „95-asis kvartalas“, ji rašydavo scenarijus. O 2019 metais, kai V. Zelenskis laimėjo Ukrainos prezidento rinkimus, Olena tapo pirmąja ponia, kuria dabar žavisi visas pasaulis.

Interviu O. Zelenska taip pat pasakojo, kad jos sutuoktinis nuolat skundžiasi, jog ji per daug jį kritikuoja ir nepakankamai pagiria. Nepaisant to, jų meilės istorijos galima tik pavydėti.

Priminsime, kad Volodymyras Zelenskis pertraukė interviu su pirmąja ponia. Jis atvyko į rezidenciją pasimatyti su žmona, kurią dėl karo Ukrainoje mato labai retai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją