J. Lopez garsiai nekalbėjo apie tai, kaip Emma save apibrėžia, bet kviesdama dukterį į sceną dainininkė pavartojo anglišką žodį „they“, t.y., „jie / jos“.

„Nuolat kviečiu juos / jas padainuoti kartu su manimi, bet jie / jos vis atsisako, tad dabar – išskirtinis atvejis. Jie / jos labai labai užsiėmę (-usios). Bet man pavyko įkalbėti, nors ir kainavo daug. Tačiau jie / jos verti (-os) kiekvieno cento, nes dainuoti duetu galiu su savo mėgstamiausiu scenos partneriu (-e)“, – kalbėjo J. Lopez.


Po tokio pristatymo Emma scenoje pasirodė apsivilkusi rožinės spalvos kostiumėlį ir nešina vaivorykštiniu mikrofonu, todėl žiūrovams nekilo abejonių, kad garsenybės atžala tokiu būdu nusprendė viešai atskleisti savo lytinę tapatybę.

Jennifer Lopez su atžala Emma

Priminsime, kad J. Lopez ir jos buvęs sutuoktinis Marcas Anthony susilaukė dvynukų – Emmos ir Maxo.

Emma kartu su savo mama dainavo ir 2020 metais, per amerikietiškojo futbolo lygos atkrentamųjų varžybų finalo (Supertaurės) rungtynes. Tuomet atžala scenoje, kaip ir dažnai kasdieniame gyvenime, vilkėjo suknelę. Tačiau per pastaruosius dvejus metus Emmos stilius visiškai pasikeitė – nusikirpo plaukus trumpai ir ėmė rengtis lyčiai neutralius drabužius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)