Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Borisas Johnsonas tikisi, kad kitais metais „Eurovizijos“ konkursas visgi bus surengtas Ukrainoje. Tuo metu Ukrainos kultūros ir informacijos politikos ministras Oleksandras Tkačenka teigia, kad jo šaliai prireiks papildomų derybų dėl 2023 m. „Eurovizijos“ organizavimo.

Grupės „Kalush Orchestra“ lyderis Olehas Psiukas įrašė vaizdo žinutę, kurioje jis kalba apie nusivylimą EBU sprendimu. Taip pat jis prašo tik vieno – duoti laiko.

„Visi jau girdėjo naujienas apie „Euroviziją“. Jos nėra labai geros. Mūsų komanda taip pat yra labai nusivylusi EBU sprendimu. Labai tikiuosi, kad jį vis dar galima kaip nors pakeisti, nes tikrai norime, kad kitas „Eurovizijos“ konkursas įvyktų Ukrainoje. Mūsų šalies ginkluotosios pajėgos padarys viską, kas įmanoma, kad visiems būtų saugu. Todėl prašome EBU ir kitų sprendimų priėmėjų duoti mums dar truputį laiko: mes jums įrodysime, kad viskas bus taip, kaip ir turi būti“, – sakė muzikantas.

O. Psiukas gerbėjų paprašė jo vaizdo įrašą internete dalintis su grotažyme #ESCUKRAINE2023.

„Tik kartu galime pakeisti „Eurovizijos“ organizatorių ir Europos bendruomenės nuomonę“, – pridūrė atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)