Garsus Rusijos parodijų kūrėjas ir laidų vedėjas savo gimtadienio proga parodė nuotraukoje užfiksuotą šeiminę idilę.

A. Pugačiovos sutuoktinis nuotrauką paviešino savo instagramo paskyroje.

Fotografijoje matyti M. Galkinas, A. Pugačiova ir jųdviejų vaikai Liza ir Haris.

„Gimtadienis! Šeima – tai jėga!“ – po kadru parašė komikas.


Nuotraukoje visi šeimos nariai atrodo laimingi, nepaisant neapykantos bangos, užgriuvusios persikėlus gyventi į Izraelį, kai Rusija pradėjo plataus masto invaziją į Ukrainą.

Komentarų skiltyje M. Galkino sekėjai sveikino jį su gimimo diena ir stebėjosi jaunai atrodančia A. Pugačiova. Dalis internautų negalėjo patikėti, kad primadonai – jau 73-eji.

Delfi primena, kad šiuo metu komikas su artimaisiais yra apsistojęs Izraelyje. Rusiją jis su šeima paliko pirmosiomis Rusijos invazijos į Ukrainą dienomis. Net ir būdamas svečioje šalyje, M. Galkinas tęsia informacinę kovą ir atvirai kalba apie karą Ukrainoje.

Už tokią griežtą antikarinę poziciją jis jau buvo „uždraustas“ Rusijoje.

M. Galkiną atleido iš Pirmojo kanalo, kur jis dirbo šešerius metus, ir atšaukė visus koncertus. Taip pat Rusijoje norima jam iškelti baudžiamąją bylą.

Nepaisant to, M. Galkinas sėkmingai koncertuoja Izraelyje ir už jo ribų, o dalį uždirbtų pinigų skiria pabėgėliams iš Ukrainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)