Realybės šou „The Kardashians“ žvaigždė neseniai buvo apkaltinta turinio koregavimu, esą, patobulino atostogų su 28 metų Pete‘u Davidsonu kadrus.

Dabar 41 metų K. Kardashian nusprendė dar kartą itin atvirai parodyti savo figūrą instagrame. Garsi moteris pozavo tik su perregima balta liemenėle ir kelnaitėmis, platinos spalvos plaukus susisukusi į kuodelį.

Nuotraukose Kim basa stovi ant marmurinių grindų savo 60 mln. dolerių vertuose namuose „Hidden Hills“.

Kim Kardashian

Į kamerą apie savo naujausią SKIMS apatinių įvaizdį Kim sakė: „Dėl šio komplekto esu tiesiog pametusi galvą. Negalėjau jums neparodyti. Labai mielas“.

Keturias atžalas auginanti garsenybė pastaruoju metu labai daug dėmesio skiria sportui ir noriai visiems demonstruoja rezultatus.

Fotošopo skandalas

Kad ir kaip gerai beatrodytų, panašu, kad ir to K. Kardashian kartais atrodo per mažai, tad vis įsivelia į nuotraukų ir vaizdo įrašų redagavimo skandalus.

Per atostogas jos žymiai jaunesnis mylimasis nufilmavo, kaip Kim, pasipuošusi juodu bikiniu, brenda į vandenį. Gerbėjai atkreipė dėmesį, kad vieną akimirką „pradingsta“ jos bamba, o tai galima laikyti medžiagos koregavimo įrodymu.

Vienas gerbėjas instagramo paskyroje „KardashianSocial“ parašė: „Jos bamba tai išnyksta, tai vėl atsiranda, kaip juokinga“.

Kitas parašė: „Velnias, ji tiek sulieknėjo, kad net dingo jos bamba, ar pastebėjote?“.