Birželio 4 dieną filmuotoje medžiagoje matoma, kaip dreba aktoriaus rankos, o jis iš paskutiniųjų stengiasi stabiliai laikyti mikrofoną miniai džiūgaujant dėl jo sąmojo. Vaizdo įrašą galite pamatyti paspaudę čia.

65 metų kino legenda, kuris 2013 metais viešai prabilo apie išgirstą antrojo tipo diabeto diagnozę, vis bandė patogiai paimti mikrofoną – tai viena, tai kita ranka. Buvo akimirkų, kai mikrofono buvo įsitvėręs abiem virpančiomis rankomis.

Bazo Luhrmanno juostoje „Elvis“ T. Hanksas sukūrė pulkininko Tomo Parkerio vaidmenį. Australijoje bendraudamas su publika apie akivaizdžiai virpančias rankas jis neužsiminė.

Kol kas aktoriaus atstovai į žurnalistų prašymus pakomentuoti situaciją nereaguoja. O juostos „Forestas Gumpas“ žvaigždės gerbėjai socialinėje žiniasklaidoje ėmė plūstis, kad tokios spėlionės apie kino žvaigždės sveikatą yra ne tik netikslios, net ir nederamos.

„Jis vienas iš geriausių aktorių, šiam darbui atidavęs visą... sveikatą“, – parašė vienas komentatorius. Kaip skelbia „Daily Mirror“, kitas gerbėjas suskubo jį ginti: „Apsaugok Dieve, tai gali būti viso labo nervai ir adrenalinas“.

Net keli konspiracijos teorijų skleidėjai tviteryje tikina, kad T. Hankso drebulys – skiepų nuo COVID-19 padarinys. Aktorius buvo vienas iš pirmų garsių žmonių, kuriems 2020 metų kovą buvo nustatytas koronavirusas. Tada jis kaip tik Australijoje filmavosi projekte „Elvis“.

Dar vienas aistringas aktoriaus gerbėjas mano, kad T. Hanksui rankos dreba dėl diabeto, ir tai neturėtų kelti didelio nerimo: „Jis diabetikas, taip nutinka ir mano mamai, kai nukrinta cukrus“.

Apie cukrinio diabeto diagnozę T. Hanksas prabilo laidoje „Late Show with David Letterman“ 2013 metais.

„Nuėjau pas savo gydytoją, o jis man ir sako: „Prisimenate tuos padidėjusius cukraus rodiklius, dėl kurių sukome galvą dar nuo tada, kai jums buvo 36 metai? Tai sveikinu, jums pavyko. Jaunuoli, jums antrojo tipo diabetas“.

„Radio Times“ T. Hanksas vėliau prisipažino, kad anksčiau savo sveikata rūpinosi nepakankamai: „Aš priklausau tai tingių amerikiečių kartai, kurie gyvena negalvodami, ką ir kaip daro, o vieną rytą pabunda paliegę. Nemažai svėriau. Jūs gi matėme mane filmuose, žinote, kaip atrodžiau. Buvau tikras kvailys. Maniau, kad galiu pralįsti tiesiog nevaldydamas savo sūrainių bandelių“.

T. Hanksas dėl vaidmenų ne kartą buvo priverstas tiek lieknėti, tiek priaugti svorio. Dėl vaidmens 1992 metų juostoje „A League of Their Own“ jis turėjo pasunkėti trylika kilogramų, o 2000 metų filmui „Cast Away“ – atsikratyti daugiau nei dvidešimties kilogramų. Tuo metu gydytoja Holly Phillips komentavo, kad tokie kardinalūs svorio svyravimai galėjo suvaidinti svarbų vaidmenį aktoriaus ligos istorijoje.

„Dramatiškas antsvoris ir dramatiškas svorio netekimas labai pavojingi, organizmas išsiderina. Tai galėjo lemti antrojo tipo diabeto atsiradimą ateityje. Jam teks labai atidžiai stebėti, ką ir kiek valgo. Taip pat reguliariai sportuoti, tačiau priežasčių, kodėl negalėtų normaliai gyventi, nėra“, – sakė medikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją