Pora Hampšyro grafystėje iškėlė ekstravagantiškas vestuves, nors iki šventės būta abejonių, ar nuotaka neapsigalvos po tokių būsimojo vyro sukeltų skandalų.

Nedaug trūko, kad 33-ejų Billi atšauktų vestuves, nes internetą neseniai apskriejo nuotraukos, kuriose jos metais vyresnis sužadėtinis Andy’s užfiksuotas lovoje su baro vadybininke Taylor Jane Wilkey. Nuotraukos padarytos Dubajuje, kuriame futbolininkas siautulingai atšventė savo bernvakarį.

Visgi realybės šou dalyvė paskutinę minutę nusprendė suplanuotų vestuvių neatšaukti. Ji savo akimis išvydo, kaip svečiai jaudinosi, laukdami jos lemiamo sprendimo.

Billi vilkėjo balkšvo atspalvio nėriniuotą suknelę su petukais, o jos pamergės ir gėles barsčiusios mergaitės pasipuošė švelnios rožinės spalvos apdarais.

Tuo metu Andy’s ir jo pabroliai pasirinko tamsius kostiumus su samanų spalvos kaklaraiščiais, o į viršutines švarkų kišenėles įsikišo po baltą rožės žiedą.


„Billi ir Andy’s susijaudino išvydę vienas kitą, tačiau atmosfera pasikeitė iškart, kai vestuvių ceremonijos vedėjas svečių paklausė, ar kas nors iš jų žino priežasčių, kodėl ši pora neturėtų susituokti. Visi šventės dalyviai prapliupo juoku, Billi ir Andy’s taip pat juokėsi. Tas klausimas išties pralaužė ledus, nes Billi prieš vestuves patyrė didelę įtampą”, – pasakojo vienas iš ceremonijos dalyvių.

„Ji labai ilgai laukė šios dienos. Pagaliau garsiai ištarti savo įžadus jiems buvo labai svarbu, turint omenyje, kas įvyko pastarąją savaitę. Billi pavėlavo beveik 20 minučių, tad Andy’is ėmė dar labiau nervintis. Tačiau po to visi atsipalaidavo”, – pridūrė svečias.


Į šventės vietą Billi ir Andy’s atvyko šeštadienį, kartu su nuotakos tėvais ir broliu, televizijos žvaigžde Samu Mucklowu, bei kitais svečiais.

Buvęs futbulo klubo „Newcastle“ puolėjas su pabroliais antrą vestuvių dieną pradėjo valandos trukmės bėgimu po viešbučio teritoriją. Dvi auklės prižiūrėjo jo tris vaikus.


Vestuvių ceremonija, surengta aptvertame viešbučio sode, o svečius nuo lietaus ir vėjo saugojo didelė palapinė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją