Yra teigiančių, kad tokio filmo apie „išdavikę“ ištakos yra Kremliuje, informuoja Ukrainos naujienų agentūra UNIAN.

Neapykanta A. Pugačiovai Rusijoje pastaruoju metu tapo mados dalyku. Ryto programos „Snidanku z 1+1“ parodytame siužete atskleidžiama, ko nekęsti iš vietinio elito tapo populiariu.

Kaip skelbta anksčiau, A. Pugačiova su šeima išvyko į Izraelį iškart po to, kai Rusija pradėjo plataus masto karą prieš Ukrainą. Pirmasis dainininkę užsipuolė prokremliškas dvasininkas Andrejus Tkačiovas, kuris prezidento Vladimiro Putino vykdomą vadinamąją „specialiąją karinę operaciją“ pavadino „šventa“. Dvasininkas esą jau seniai laukęs, kad A. Pugačiova išvyktų iš Rusijos.

Estrados garsenybės atsako ilgai laukti nereikėjo: ji pareiškė, kad A. Tkačiovas apsidžiaugė per anksti, nes ji tiesiog mėgaujasi atostogomis ir gydosi, o jos vaikams – mokyklinės atostogos.

Vėliau moterį užsipuolė ir muzikos kritikas Sergejus Sosedovas. Pirmiausia jis paragino nacionalizuoti A. Pugačiovos ir jos sutuoktinio Maksimo Galkino dvarą. Muzikos kritikas netgi pareiškė, kad Izraelyje primadonos karjerai esą ateis galas.

Paskui prie kritikuojančiųjų prisijungė ir atlikėja bei politikė Nadežda Babkina, kuri rėžė, kad A. Pugačiova esą išdavė savo tėvynę. Tačiau moterį apgynė prieštaringai vertinamas Rusijos žurnalistas Otaras Kušanašvilis.

Žurnalistas Romanas Superis neseniai savo socialiniuose tinkluose pranešė, kad Rusijos „Pirmasis kanalas“ apie scenos primadoną rengia filmą, kuriame ji vadinama „renegate, išdavike ir Jelcino eros rauguliu“. Pasirodė spėlionių, kad šio filmo ištakos yra Kremliuje.

Jau pirmosiomis Rusijos invazijos į Ukrainą dienomis A. Pugačiova kartu su vyru M. Galkinu ir judviejų vaikais išvyko į Izraelį. Nuo tada garsusis komikas pradėjo informacinį karą ir savo gerbėjams nuolat pasakoja tiesą apie karą Ukrainoje.

Už tokią griežtą antikarinę poziciją M. Galkiną Rusijoje jau „uždraudė“. Vyras buvo atleistas iš „Pirmojo kanalo“, kuriame dirbo šešerius metus, taip pat buvo atšaukti visi jo koncertai. Be to, Rusijoje jam norima iškelti baudžiamąją bylą.

Šiuo metu komikas yra Izraelyje. Jis jau paskelbė apie ne vieną būsimą koncertą, o dalį gautų pajamų skiria ukrainiečių pabėgėliams padedančioms organizacijoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)