Praėjusiais metais garsus modelis N. Campbell tapo mama. Nuo to laiko moteris nusprendė daugiau laiko praleisti su dukra ir mažiau savęs atiduoti darbams. Podiumo žvaigždė ėmė vis rečiau rodytis renginiuose ir blizgių žurnalų puslapiuose.

Tačiau neseniai supermodelis išskrido į Bulgarijos sostinę Sofiją, kurioje vyko svarbi fotosesija. Pasak „Daily Mail“, Naomi ši darbinė kelionė tapo tikru siaubu.

Sofijos oro uosto darbuotojai atskridusią įžymybę ištardė. Be to, jie apieškojo 90-ųjų žvaigždės daiktus. Pasak pačios N. Campbell, taip įvyko dėl to, kad ji yra tamsaus gymio.

Naomi visada garsėjo aštriu liežuviu ir sunkiu charakteriu. Tačiau, akivaizdu, toks incidentas smarkiai nuliūdino supermodelį.

Aktyviai „Black Lives Matter“ antirasistinį judėjimą palaikančios N. Campbell draugė pasakojo, kad po incidento ši 52 metų amžiaus garsenybė negalėjo sau rasti vietos.

„Naomi labai nusiminė. Šis incidentas jai paliko siaubingą įspūdį. Ji nekantriai laukė tos fotosesijos, bet incidentas sugadino visą kelionę į Sofiją“, – pasakojo draugė.

Verta paminėti, kad tai jau ne pirmas kartas, kai Naomi iškyla problemų su oro uosto darbuotojais. 2008 metais po konflikto su policijos pareigūnu Londono Heathrow oro uoste N. Campbell su antrankiais buvo išvesta iš lėktuvo. Teigiama, kad moteris susiginčijo su skrydžio palydovu, kuris atsisakė į lėktuvo vidų įkelti jos lagaminą, nes jis buvo per sunkus.

Beje, neseniai internete pasirodė gandų, kad Naomi Campbell užmezgė romaną su išsiskyrusiu milijardieriumi, kurio turtas vertinamas 8,9 mlrd. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją