Kol eiliniai rusai reikalauja grąžinti į rinką pigius drabužius, A. Kabajeva mėgaujasi prabangiu V. Putino antrosios pusės gyvenimu.

Savaitgalį internete pasirodė A. Kabajevos nuotraukos, kuriose ji užfiksuota Sankt Peterburge, Rusų muziejuje, vykusioje dailininko Michailo Vrubelio paveikslų parodoje. Rusijos diktatoriaus tariama meilužė į renginį atvyko vilkėdama baltą palaidinę, džinsus, ilgą mėlyną švarką ir sportinius batelius. Buvusi gimnastė savo įvaizdį papildė 3 650 JAV dolerių (apie 3,5 tūkst. eurų) vertės mados namų „Valentino“ rankine.

Rankinė

Moteris taip pat segėjo deimantinius auskarus, kurių dizainas labai priminė garsių britų juvelyrikos namų „Graff“ kūrinį.

Auskarai

Alina greičiausiai pasirinko net 9 tūkst. JAV dolerių (8,6 tūkst. eurų) kainuojančius drugelio formos baltojo aukso ir deimantų auskarus, pavadinimu „Pave Butterfly Mini“.

Įdomu tai, kad juvelyrikos namus „Graff“ įkūrė milijardierius juvelyras Laurence’as Graffas, imigrantų iš Kyjivo palikuonis. Vykstant žydų pogromams jo tėvai buvo priversti bėgti į Jungtinę Karalystę. Garsusis juvelyras gimė 1938 metais, Londone, Stepney darbininkų rajone.


Beje, tos paties renginio dalyviai vėliau pasakojo, kad A. Kabajevą atlydėjo dvi impozantiškos išvaizdos moterys, kurios neleido kitiems muziejaus lankytojams priartėti prie vadinamosios V. Putino meilužės. Manoma, kad nė žingsniu nesitraukusios moterys buvo dėl apsaugos, pavyzdžiui, jog A. Kabajeva nebūtų apvogta.
A. Kabajeva muziejuje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją