Princo Williamo ir Kate Middleton jauniausias sūnus princas Louisas atsidūrė dėmesio centre dėl savo emocijų ir tapo internetinių memų herojumi.

Mažylis parado metu negalėjo ramiai išsidėti, blaškėsi ir neklausė suaugusiųjų. Berniukas netgi bandė ranka uždengti mamos Kate Middleton burną, kai šį jį subarė. Paaiškėjo, kad dėl to kaltas cukrus: šventės proga vaikai nesustodami valgė saldumynus.

„Su savimi jie buvo pasiėmę daugybę saldėsių, tad jis visiškai apsvaigo nuo cukraus“, – tinklalaidei „The Good, The Bad and The Rugby“ pasakojo Mike'as Tindallas.

Vyriškis pridūrė, kad vaikams buvo nelengva ištverti visus formalius renginius.

„Jiems sunku. Jie dar maži, o renginiai trunka ilgai. Louisas tiesiog norėjo pasismaginti. O mano abi dukterys, Mia ir Lena, nuolatos išdykauja, tad stengiuosi viską sukontroliuoti“, – paaiškino jis.

M. Tyndallas bandė pralinksminti parado metu nuobodžiavusį princą Louisą ir rodė jam juokingas grimasas.

Kate Middleton ir princas Williamas vėliau, pasibaigus šventei, instagrame pakomentavo sūnaus elgesį: „Tai buvo nepamirštamas savaitgalis. Visi puikiai praleidome laiką, ypač Louisas.“

Internautai taip pat prisiminė, kaip būdamas mažas princas Williamas oficialiuose renginiuose elgėsi panašiai, tad karalienei Elžbietai II tekdavo nuolat barti savo vaikaitį. Komentatoriai padarė išvadą, kad mažylis Louisas yra tėvo kopija.

Tačiau juokingas princo Louiso elgesys patiko ne visiems karališkosios šeimos gerbėjams: nemažai žmonių patarė Kate Middleton ir princui Williamui geriau auklėti savo pagranduką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)