Vaizdo įraše, paskelbtame socialiniame tinkle „Instagram“, J. Bieberis teigė, kad susirgo Ramsay Hunto sindromu (neurologinė liga, paveikianti smegenų ir gretimų sričių nervus), kuris paveikė ausies ir veido nervus. Jis pažymėjo, kad jo dešinė akis nemirksi ir pridūrė: „Aš negaliu šypsotis šioje savo veido pusėje. Ši šnervė nejudės. Taigi šioje veido pusėje yra visiškas paralyžius“.

28-erių J. Bieberis sakė, kad fiziškai negali pasirodyti būsimuose pasirodymuose, tačiau daro veido mankštą ir tikisi kuo greičiau pasveikti.

„Viskas grįš į normalią būseną, – tiki jis. – Tiesiog atėjo toks laikas ir mes nežinome, kiek tai truks.“


J. Bieberis išgarsėjo būdamas 13-os metų, kai tapo pasauliniu popmuzikos fenomenu su tokiomis dainomis, kaip „Baby“ ir „Believe“. Jis turi du „Grammy“ laimėjimus, o šiems prestižiniams apdovanojimams buvo nominuotas net 22 kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją