Akyli Platininio jubiliejaus iškilmių stebėtojai atkreipė dėmesį, kaip Meghan Markle reagavo į Kate Middleton, kai abi kunigaikštienės atvyko į pamaldas, skirtas Didžiosios Britanijos karalienės Elžbietos II 70 metų valdymo sukakčiai paminėti, rašo mirror.co.uk.

Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė iš savo naujųjų namų Los Andžele atskrido į Jungtinę Karalystę, kur dalyvavo Platininio jubiliejaus iškilmėse, ir tai buvo jų pirmas viešas pasirodymas kartu su Kembridžo kunigaikščiu ir kunigaikštiene po vadinamo „Megxit“, kai jie atsisakė karališkųjų pareigų ir persikėlė gyventi į Jungtines Valstijas.

Nors neseniai vykusiose Padėkos pamaldose kunigaikštienės taip ir neturėjo progos susitikti akis į akį, karališkosios šeimos gerbėjai iš karto pastebėjo „akivaizdžią“ Meghan panieką K. Middleton, kai ši atvyko į katedrą.

Vaizdo įr. stopkadras

Akylesni gerbėjai atkreipė dėmesį, kad Meghan nusuko galvą nuo tos pusės, kurioje buvo Kembridžo kunigaikštienė, ir taip esą pademonstravo akivaizdų atsisakymą pažvelgti į savo svainę.

Karališkosios šeimos gerbėja Kitty socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalijo BBC filmuota medžiaga, kurioje užfiksuotas momentas, kai Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė įžengia į katedrą (šiuo metu vaizdo įrašas nebėra pasiekiamas).

Prie savo įrašo Kitty užklausė: „Ar visi pastebėjote, kaip moteris su balta skrybėle (Meghan) pasuka galvą į kairę pusę, kai pro šalį eina Kembridžo kunigaikštienė...“

Karališkosios šeimos stebėtojai suskubo jai pritarti – daugelis tvirtino pastebėję tą pačią „reakciją“.

„Taip, tikrai tą pastebėjau“, – rašė vienas. „Tai labai akivaizdu“, – pritarė kitas.

„Oho, tai akivaizdu, kai tai pamatai“, – teigė trečias.

„Geras momentas! Ji tikrai nusisuko!“ – rašė dar vienas.

Pati karalienė šiose pamaldose nedalyvavo, kai po pirmosios dienos iškilmių, stebint Vėliavos pagerbimo paradą, pajuto šiokį tokį „diskomfortą“.

Dauguma kitų karališkosios šeimos atstovų pasirodė katedroje, išskyrus princą Andrew, kuris, kaip teigiama, sirgo COVID-19.

Tačiau Harry ir Meghan į pamaldas nusprendė nesivesti savo dviejų vaikų – trejų metų Archie ir vienerių metų Lillibet, kuri tik praėjusį ketvirtadienį pirmą kartą susitiko su savo prosenele.

Birželio 5 dieną karališkųjų pareigų atsisakiusi pora finaliniuose Platininio jubiliejaus iškilmių renginiuose nedalyvavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)