„Šį vaizdo įrašą skiriu visoms mamytėms, kurios neatgavo ir galbūt taip ir neatgaus ankstesnių kūno formų, bei tiems, kuriems riekia priminti, kad jų kūnas yra gražus toks, koks yra“, – paskelbtą vaizdo įrašą, kuriame plekšnojo sau per sėdmenis ir judino klubus, pakomentavo ji.

„Štai taip atrodo mano kūnas praėjus penkiems mėnesiams po gimdymo. Nieko nepagražinau. Noriu, kad žmonės mažiau suktų galvą dėl savo išvaizdos, kad ir kokiame gyvenimo etape būtų“, – pridūrė ji.

„Sports Illustrated“ modelis instagrame paskelbtame vaizdo įraše nusifilmavo be makiažo ir dėvėjo tik baltą liemenėlę ir tokios pačios spalvos kelnaites iš savo naujosios kolekcijos, kurią sukūrė „Knix“. Gegužės mėnesį parduotuvėse pasirodžiusią kolekciją sudaro XS–XXXXL++ dydžio drabužiai, skelbia pagesix.com.

Keletas moters gerbėjų komentarų skiltyje pagyrė ją už drąsą.

„Taaaaippp, kiekvienas iš mūsų yra meno kūrinys“, – parašė viena interneto naudotoja.
„Myliu tave! Ačiū už padrąsinančius žodžius ir pozityvumą! Visi kūnai yra gražūs“, – pridūrė kita.
„Tu tikra Dievo dovana viso pasaulio moterims“, – pasidžiaugė trečia gerbėja.

34-erių metų amžiaus A. Graham ir jos 32-ejų metų amžiaus sutuoktinis Justinas Ervinas sausio mėnesį susilaukė dvynukų Malachi ir Romano. Taip pat pora augina dvejų metukų amžiaus Issacą, kuris gimė 2020 m. sausio mėnesį.

Modelis, tapęs pirmąja plius dydžio moterimi, atsidūrusia ant žurnalo „Sports Illustrated“ viršelio, garsėja žinutėmis, raginančiomis nesigėdyti savo kūno.

Ji pozavo nuoga „Spanx“ kampanijai skirtos fotosesijos metu. A. Graham aktyviai pasisako už tokių su tėvyste susijusių temų kaip maitinimas krūtimi ir gimdymas destigmatizavimą. Gegužės mėnesį ji atskleidė, kad gimdymo metu vos nemirė dėl „smarkaus kraujavimo“.

Taip pat moteris socialiniuose tinkluose pasidalijo keletu nuotraukų, kuriose krūtimi maitina dvynukus ir demonstruoja ant pilvo esančias strijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)