Ši 24 metų amžiaus dekoratyvinės kosmetikos magnatė pastarąją savaitę savo 345 milijonams sekėjų instagrame parodė žvilgsnį prikaustančią nuotrauką, kurioje ji mėgaujasi saulės spinduliai, vilkėdama kūno spalvos bikinį, ant kurio liemenėles nupiešti moteriški speneliai, rašo metro.co.uk.

„Laisvė speneliams“, – po savo nuotrauka parašė K. Jenner.

Nors speneliai ir nebuvo tikri, garsenybės gerbėjai po tokios socialiniame tinkle išpublikuotos nuotraukos nestokojo emocingų reakcijų.

Kylie Jenner

„Laisvė jiems“, – pritarimą išreiškė Kardashianų šeimos draugė aktorė Malika Haqq. Tačiau Kylie vyresniojo brolio Brandono reakcija kai kuriuos gerbėjus privertė pakelti antakius.

Šis 41 metų amžiaus dainininkas, kuris yra Caitlyn Jenner sūnus iš ankstesnės santuokos su Linda Thompson, provokuojančią nuotrauką pakomentavo šypsenėlės ir plojančių rankų emociukais.

Nors Brandonas buvo linksmai nusiteikęs ir akivaizdžiai stengėsi palaikyti savo jaunesniąją seserį, nemažai internautų mano, kad, turint omenyje jo šeiminius ryšius su Kylie, broliui nederėjo girti tokios pikantiškos nuotraukos.

„Būna keistų dalykų ir šis yra vienas tokių“, – parašė vienas komentatorius, o kitas pritarė: „Jo reakcija – daugiau nei keista“.

Kylie Jenner

„Ji juk tavo sesuo... fui, ne! Nustok seksualizuoti savo jaunesniąją seserį“, – rašė kitas sekėjas instagrame. „Šlykštu. Gėda!!! Baisiai trikdo, kai [brolis] patiktukina nuotrauką su savo įseserės krūtimis“, – pasibaisėjo dar vienas internautas.

Tiesa, nemažai komentatorių Brandono reakcijoje nieko blogo neįžvelgė. „Mano komentaras tarp šių reakcijų gali pasirodyti keistas. Bet [Brandonas] tikrai nenorėjo pašiurpinti žmonių“, – rašė vienas instagramo komentatorius.

„Kas čia keisto, juk akivaizdu, kad jis pajuokavo“, – Brandoną apgynė dar vienas internautas. „Nereikia taip giliai kapstytis“, – pridūrė kitas.

Be Kris Jenner vaikų Kourtney, Kim, Khloe, Robo Kardashiano ir Kendall Jenner, Kylie iš savo biologinio tėvo Caitlyn pusės turi daugiau netikrų brolių ir seserų: Brandoną, Burtą bei Cassandrą.

Anoniminis šaltinis neseniai su amerikiečių žurnalu „US Weekly“ pasidalijo įžvalgomis apie Jennerių šeimos vaikų santykius: „Tarp brolių ir seserų nėra jokios nesantaikos. Brody ir Brandonas palaiko Jennerių [ir] Kardashianų šeimas, nors jie visi ir retai susitinka. Kiekvienas turi savo reikalų kupiną gyvenimą. Jie gyvena tame pačiame mieste, todėl kartais susitinka atsitiktinai arba pasimato įvairiuose renginiuose. Nėra taip, kad atsidūrę tame pačiame kambaryje jie vengtų vienas kito. Žinoma, jie jau nebebendrauja taip artimai, kai Kendall ir Kylie dar buvo mažos, bet taip jau nutinka gyvenime – žmonės natūraliai nutolsta nuo vienas kito.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją