Sosto įpėdinis per BBC transliuotame renginyje dalyvavo kartu su Kembridžo hercogu ir hercogiene, princu George'u, princesė Charlotte, princu Louisu ir Tindallų šeima.

Koncertui baigiantis, po Eltono Johno, Dianos Ross, sere Rodo Stewarto, Alicia’os Keys ir grupės „Duran Duran“ pasirodymų, karalienės sūnus monarchei padėkojo už 70 metų tarnystės Jungtinei Karalystei.

„Jūsų Didenybe, mamyte, jūs buvote su mumis sunkiais laikais. Jūs šiandien mus subūrėte kartu švęsti pasididžiavimo, džiaugsmo ir laimės akimirkas. Jūs susitikote ir kalbėjotės su mumis. Jūs juokiatės ir verkiate kartu su mumis, o visų svarbiausia, buvote greta mūsų visus šiuos 70 metų“, – kalbėjo princas Charlesas.

Tai – ne pirmas kartas, kai princas viešai tokiu meiliu žodeliu kreipiasi į savo motiną. Mamyte jis karalienę yra pavadinęs ir per jos Deimantinio valdymo jubiliejaus koncertą. Tačiau bene įsimintiniausias kreipinio „mamyte“ atvejis buvo 2018 metais, per monarchės 92-ojo gimtadienio iškilmes Karališkojoje Alberto salėje.

Ir šį kartą, pradėdamas savo kalbą, jis vėl ištarė „Jūsų Didenybe, mamyte“, ir sulaukė garsių minios šūksnių bei plojimų.

Įspūdinga gelsva suknele ir perlų vėriniu pasipuošusi karalienė, kuri scenoje stovėjo prie pat princo Charleso, po tokio sūnaus kreipinio užvertė akis į lubas ir šyptelėjo.

Renginyje prie monarchės prisijungė ir kiti jos šeimos nariai, tarp kurių buvo princas Williamas, Sophie Wessex ir princesė Beatrice. Juo visus taip pat prajuokino princo Charleso žodžiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją