Žurnalistė savo laidoje „Aliona, blin" iš pradžių sakė, kad, šiai muzikos garsenybei pasitraukus, Rusija liko „našlaitė“. O dabar primadonai ji surado pamainą.

„Pažvelgiau į Filipą ir supratau, kad mes visgi nelikome našlaičiai. Štai ir mūsų naujoji Ala Pugačiova. Susipažinkite, tai Filipas Kirkorovas“, – pareiškė ji.

A. Žigalova pabrėžė, kad F. Kirkorovas moka organizuoti grandiozines šventes ir turi daug charizmos, tad galėtų lengvai pakeisti A. Pugačiovą, rašo Unian.net.

Primenama, kad Rusijos Dūmos deputatas Anatolijus Vasermanas prisijungė prie Alos Pugačiovos kritikų. Jis paragino visus rusus visiškai ignoruoti šią atlikėją. Pasak šio politiko, A. Pugačiovai tai esą būtų labai skausmingas smūgis.

Delfi primena, kad A. Pugačiova ir M. Galkinas su vaikais išvyko į Izraelį. Atlikėja nurodė, jog seniai planavo atostogas.

Savo ruožtu, M. Galkinas įnirtingai smerkia karą Ukrainoje ir net savo koncertų Izraelyje metu renka pinigus, kad padėtų pabėgėliams iš Ukrainos. Už tokią antikarinę poziciją jis jau buvo „uždraustas“ Rusijoje. Regis, dabar atėjo primadonos eilė.

Po komiko raginimų nutraukti karą, ji taip pat užsitraukė rusų nemalonę. Netrukus į tai sureagavo ir pati dainininkė. Ji socialiniuose tinkluose pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame ji užfiksuota besišypsanti gėlių fone.

„Kuo žemesnis intelektas, tuo garsesni įžeidimai. Gyvenk ramybėje, tėvyne!“ – rėžė A. Pugačiova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)