Ketverių metų amžiaus berniukas buvo įamžintas ranka uždengiantis savo mamos Kate Middleton burną. Vaizdai netrukus žaibiškai išpopuliarėjo socialiniuose tinkluose, skelbia pagesix.com.

Kai 40-ies metų amžiaus Kembridžo kunigaikštienė pamėgino mandagiai jį nuraminti (be jokios abejonės, pro sukąstus dantis), nenuorama pradėjo rodyti grimasas, iškišo liežuvį, pridėjo nykštį prie nosies ir judino kitus pirštus.

Paskui jis nusprendė atsistoti ant savo kėdės ir toliau ožiavosi. Galiausiai K. Middleton priėmė teisingą sprendimą ir kuriam laikui paliko jį ramybėje.

Princo Louiso elgesys netgi patraukė Mike’o Tindallo, vedusio princo Williamo pusseserę Zarą Tindall, dėmesį. Buvęs regbio žaidėjas juokais pasakė Louisui, kad jį stebi (ir tikisi prideramo elgesio).

Taip pat mažylis buvo užfiksuotas bučiuojantis savo mamą ir kurį laiką sėdėjo savo seneliui princui Charlesui ant kelių.

Tai ne pirmas kartas, kai princas Louisas viešumoje demonstruoja padūkusį elgesį.

Ketvirtadienį surengtą karinį paradą princas Louisas, princas George’as ir princesė Charlotte stebėjo pro Bakingamo rūmų langus. Louisas atkreipė visų dėmesį energingu karišku pasveikinimu.

Paskui jis kartu su savo šeimos nariais išėjo į rūmų balkoną ir užsiėmė geriausią vietą paradui stebėti. Berniukas buvo nufotografuotas darantis įvairias grimasas ir audringai reaguojantis į virš galvos praskrendančius lėktuvus – užsimerkė ir užsidengė ausis.

Skaitymo iš lūpų specialistai tvirtino, kad stovėdamas balkone jis liepė savo sesutei „pasitraukti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją