Pora kol kas oficialių pareiškimų apie savo santykius nepateikė, tačiau užsienio žiniasklaida jau seniai padarė visas išvadas. Pirmą kartą aktorės ir restorano „Eleven Madison Park“ savininko romanas buvo aptartas šių metų kovą. Tada informacija, remdamasi viešai neatskleista informacija, pasidalijo leidinys „Page Six“.

„Dabar jie palaiko aistringus santykius. Danielis sunkiai dirba savo restorane, bet jie vis tiek randa laiko romantiškoms vakarienėms“, – tuomet pasakojo porai artimas šaltinis.

Demi Moore ir Danielis Hammas

Žinia apie slaptus santykius pasirodė praėjus vos dienai po to, kai buvęs Demi vyras Bruce'as Willisas paskelbė, kad stabdo savo aktoriaus karjerą, kadangi jam buvo diagnozuota afazija (sveikatos sutrikimas, turintis įtakos gebėjimui kalbėti, rašyti ir suprasti kalbą).

Pora taip pat jau buvo matyta kartu – kovo pradžioje jie dalyvavo Paryžiaus mados savaitėje vykusiame „Chloe“ šou, tačiau tuomet Demi ir Danielis viešumoje nerodė jokių jausmų.

D. Hammas gimė Šveicarijoje, jis – 13 metų jaunesnis už 59 metų D. Moore, jam – 46 metai.

Jo restoranas gana garsus ir populiarus tarp viso pasaulio gurmanų. 2017 m. restoranas užėmė pirmąją vietą 50 geriausių pasaulio restoranų sąraše. Apie restorano savininko asmeninį gyvenimą žinoma kiek mažiau, nei apie jo profesinius pasiekimus.

Paskutinis oficialus D. Moore partneris buvo aktorius Ashtonas Kutcheris, su kuriuo ji susituokė 2005 m. O 2011 m. tapo žinoma, kad pora nusprendė išsiskirti. 2013 m. jų skyrybos buvo baigtos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją