Lilibet – tikra Sasekso kunigaikščio kopija, įskaitant išskirtinius rausvus plaukus. Nuotrauka daryta savaitgalį per mergaitės 1-ąjį gimtadienį JK.

Šventėje, kuri šeštadienį vyko Frogmore, Vindzoro mieste, mažoji Lilibet vilkėjo šviesiai mėlyną suknelę ir baltų plaukų lankelį.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor – princo Harry ir Meghan Markle dukra

Sasekso atstovas spaudai sakė, kad gimtadienio vakarėlis buvo „atsitiktinis, privatus piknikas kieme artimiems draugams ir šeimai“.

Claire Ptak, 2018 metais sukūrusi Harry ir Markle vestuvinį tortą, parūpino ypatingą tortą ir Lilibet šventei, o šeimos draugas Misanas Harrimanas spontaniškai nufotografavo žavingąją sukaktuvininkę.

„Page Six“ anksčiau pranešė, kad princas Williamas, Kate Middleton ir trys jų vaikai buvo pakviesti į intymią Lilibet gimtadienio šventę, tačiau negalėjo dalyvauti dėl ankstesnių jubiliejinių įsipareigojimų.

Praėjusią savaitę Harry ir Markle dukra pirmą kartą susitiko su karaliene Elžbieta II, kurios vardu ir pavadinta Lilibet.

Pranešama, kad karalienė trumpai susitiko su savo proanūke, kai Sasekso hercogai nusileido JK. Tada karalienė ir Lilibet vėl susitiko Vindzoro pilyje prieš mažylės 1-ąjį gimtadienį šeštadienį.

37 metų Harry ir 40 metų Markle 2021 metų birželį atskleidė, kad vardas, kurį jie išrinko savo dukrai, buvo pagarbos ženklas karalienei.

Princas su žmona taip pat augina trejų metukų sūnų Archie.

2020 m. Harry ir M. Markle atsistatydino iš karališkųjų pareigų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją