Kaip jau buvo sakęs, dalį pelno už pasirodymus jis skirs pabėgėliams iš Ukrainos, į kurią įsiveržė Rusija. Savo pasirodymo fragmentą M. Galkinas paskelbė instagrame. Vaizdo įraše jis dėkoja savo gerbėjams ir linki svarbiausio dalyko – taikos.

„Esu be galo jums dėkingas, mano brangūs žiūrovai. Ačiū už tokią ištikimybę. Linkiu jums laimės, sveikatos ir, žinoma, taikos! Dar atvažiuosiu! Kita vertus... Galima niekur ir nebevažiuoti“, – nuo scenos kalbėjo jis.

Frazę „galima niekur ir nebevažiuoti“ M. Galkinas ištarė ne šiaip sau. Vyras pabrėžė, kad Rusijoje nebėra laukiamas, be to, jam rengiamasi iškelti baudžiamąją bylą už pasisakymus prieš karą Ukrainoje.

Į komiko taikiklį pateko ir Rusijos televizijos laidų vedėjai Vladimiras Solovjovas ir Olga Skabejeva, kurie M. Galkiną anksčiau yra pavadinę tėvynės išdaviku.

Garsus rusų komikas pasirodymo Tel Avive metu juokavo apie Kremliaus propagandistus. Jis patrolino O. Skabejevą ir V. Solovjovą.

Atitinkamas vaizdo įrašas paskelbtas telegramo kanale „NeMalakhov“.

„Aš sakau „Karui – ne“, o jie mane vadina išdaviku. Jie sako: „Šią specialiąją operaciją vykdome siekdami atstumti NATO nuo sienų su Rusija“. Kodėl? Čia normalu? Patinka jums tai ar ne, bet NATO plečiasi“, – ant scenos kalbėjo M. Galkinas.

Komikas taip pat pažymėjo, kad O. Skabejeva ir V. Solovjovas netrukus gali užsipulti ne tik Ukrainą, bet ir kitas šalis. Anot jo, taip atsitiktų iš baimės.

„Švedija taip pat ruošiasi į Aljansą. Jau matau kylančias antiskandinaviškas nuotaikas. Jau matau, kaip O. Skabejeva degina ABBA albumą. Tikrai jums sakau, kad tai įvyks jau netrukus! Švediška praminta gimnastikos sienelė jų bus pervadinta laipyne, sauna virs sauskambariu, o švediškas stalas – apsirijimo bufetu. Dar, žinoma, bus uždraustos Selmos Lagerlof ir Astridos Lindgren pasakos. Jau matau V. Solovjovą, stovintį ir šaukiantį: „Karlsonas!“ – juokavo M. Galkinas.

Netrukus po to rusų komikas patikslino savo poziciją ir paragino nepainioti jo pasišaipymų iš tam tikrų šalies veikėjų su tariama neapykanta tėvynei. Atlikėjos A. Pugačiovos vyras šia tema net įrašė apie vaizdo kreipimąsi.

„Kai kurios žiniasklaidos priemonės, peržiūrėjusios mano koncertų ištraukas, bando tai, ką darau scenoje, pateikti kaip purvo pylimą ant savo tėvynės. Nepamirškite, kad per jau 28 metus trunkančius savo pasirodymus nesu nė karto ištaręs nė vieno žodžio, kurį būtų galima įvertinti kaip purvo pylimą ant mano mylimos gimtosios Rusijos“, – sakė Maksimas.

Pramogų pasaulio atstovas paaiškino, kad jo satyra apie gimtąją šalį yra pasityčiojimas ne iš tautos, o iš tam tikrų jos atstovų: politinio elito, propagandistų ir korumpuotų valdininkų.

„Visus šiuos 28 metus parodijuoju politikus, šaipausi iš meluojančių apgailėtinų propagandistų ir korumpuotų pareigūnų, kurie vagia iš mano tautos žmonių. Kaip satyrikas turiu tokią teisę ir toliau taip darysiu. Mano [dabartiniai] pasirodymai niekuo nesiskiria nuo tų, kurie daug metų vyko daugelyje Rusijos miestų. Aš visada buvau už žmones. Ne už titulus ar labdarą iš po valstybinio stalo, bet už žmones. Noriu, kad mano tauta gyventų taikoje ir gerovėje, o ne skurde ir izoliacijoje. Todėl savo humoristiniais pasisakymais ir darbais ir toliau išjuoksiu tuos, kurie užkerta kelią mano mylimos Rusijos vystymuisi. Ačiū,“ – savo vaizdo žinutę užbaigė M. Galkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)