Ukrainos televizijos laidų vedėjas A. Anatoličius paatviravo apie susirašinėjimą su K. Sobčiak, skelbia unian.net. Jo teigimu, Rusijos žurnalistė pati užmezgė kontaktą ir parašė jam po to, kai jis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame sukritikavo K. Sobčiak.

„Įrašė keturis audiopranešimus, kuriuose teigia, kad nesutinka su mano nuomone, nelaiko savęs Ukrainos prieše ir stengiasi būti sąžininga žurnaliste. Atsakiau jai, kad argumentuoju viską, apie ką kalbu vaizdo įrašuose. Priminiau jai: tu imi interviu iš Poliakovos, kuri bėga nuo karo, tačiau tuo pat metu savo „Telegram“ kanale skelbi melagienas, jog neva mes patys susprogdinome Mariupolio dramos teatrą“, – laidos „Slava+“ metu sakė A. Anatoličius.

Laidų vedėjas pridūrė, kad pamėgino duoti suprasti K. Sobčiak, jog taip dviprasmiškai elgdamasi ji manipuliuoja rusų nuomone. Be to, A. Anatoličius pažymėjo, kad neatsakė į paskutinę žurnalistės žinutę, nes suprato, jog bendros kalbos rasti nepavyks.

„Viskas baigėsi tuo, kad net neatsakiau į jos paskutinę žinutę. Supratau, kad bendros kalbos, deja, nerasime. Niekas nieko neįžeidinėjo, nesusipykome. Ji pasakė: „Pati nežinau, ką bandau tau įrodyti, bet nusprendžiau parašyti“, – teigė ukrainietis.

Priminsime, kad anksčiau žiniasklaida pranešė, jog K. Sobčiak įgijo Izraelio pilietybę, bet pati žurnalistė neigia „pakeitusi gyvenamąją vietą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją