Regis, tą pačią juodą šermenims skirtą suknelę moteris vilkėjo tą dieną, kai 2016 metais ji teisėjų paprašė jos 58-erių amžiaus buvusio mylimojo atžvilgiu išduoti apribojančią teismo nutartį.

Be to, tą patį drabužį aktorė dėvėjo 2020 metais, dalyvaudama Jungtinėje Karalystėje vykusiame teismo posėdyje, o šį trečiadienį, kai teismas pagaliau paskelbė verdiktą byloje dėl šmeižto, ji vėl buvo užfiksuota su ta pačia suknele.

Dar praėjusių metų kovą Holivudo žvaigždė savo instagramo paskyroje paskelbė dvi nuotraukas su šia suknele: vieną iš 2016 metų, kai pora atsidūrė skyrybų įkarštyje, o kitą – iš 2020 metų, jai išeinant iš Jungtinės Karalystės teismo pastato.

„Ta pati suknelė ketverių metų skirtumu. Kartais svarbu tą patį drabužį apsirengti antrą kartą“, – po nuotraukomis parašė A. Heard.

Nenuostabu, kad tviterio vartotojai šią savaitę vėl pastebėjo tą pačią liūdnai pagarsėjusią suknelę ir sukritikavo garsenybės aprangos pasirinkimą.

„Kartais svarbu tą pačią suknelę apsivilkti tris kartus. Tą dieną, kai sugriovei jo gyvenimą, tą dieną, kai nusprendei meluoti teisme, ir tą dieną, kai pralaimėjai“, – aktorei įgėlė vienas tviterio komentatorius.

„Ši manipuliatorė garbėtroška galvojo, kad teismo nuosprendžiu galės pasinaudoti savo įvaizdžiui pagerinti, todėl trečią kartą apsivilko savo amišų stiliaus suknią. Net geriausias pasaulyje viešųjų ryšių specialistas dabar nesugebėtų pataisyti jos reputacijos. Visi girdėjome garso įrašus, kurie atskleidė tikrąjį Amber Heard veidą“, – sako kitas tviterio vartotojas.

Pasak kito internauto, A. Heard, kuri dėvėdama tą patį rūbą vis bando kažko pasiekti, suknelę turėtų tiesiog sudeginti.

„Kaip man patinka, kad Amber Heard apsivilko tą pačią juodą suknelę prašydama apribojančios teismo nutarties, dalyvaudama teismo posėdyje Jungtinėje Karalystėje ir dabar, kai visiškai pralaimėjo šią bylą. Ji tikriausiai su šia suknele bandė sukurti kažkokį simbolišką įvaizdį apie triumfuojančią „teisybę“. Tačiau patyrė visišką nesėkmę ir pralaimėjo“, – socialiniame tinkle rašė madą išmanantis komentatorius.

Manoma, kad, nepaisant pralaimėjimo savo buvusiam sutuoktiniui, A. Heard apskųs teismo verdiktą, nenorėdama J. Deppui mokėti milijoninės kompensacijos dėl šmeižto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją