Pastaruoju metu 45-erių metų amžiaus M. Galkinas savo asmeniniame tinklaraštyje dažnai dalijasi viešais pasisakymais apie Rusijos sukeltą karą Ukrainoje. Tiesa, šį kartą garsenybė po ilgos pertraukos nusprendė pasidalyti asmeninio gyvenimo akimirkomis.

M. Galkinas paskelbė vaizdo įrašą, padarytą ilsintis paplūdimyje. Jame aštuonerių metų amžiaus Haris ir Liza šokinėja per bangas ir džiaugsmingai šūkčioja. Už kadro girdėti linksmas tėvo juokas. „Būti su šeima prie jūros – neįkainojamaׅ“, – pakomentavo M. Galkinas.


Priminsime, kad apie įžymiosios šeimos išvykimą į Izraelį tapo žinoma kovo mėnesio pabaigoje. Primadonos teigimu, jie sugrįš prieš prasidedant naujiems mokslo metams. M. Galkino ir A. Pugačiovos vaikai mokosi Pamaskvyje esančioje elitinėje mokykloje.

Skirtingai nei jos sutuoktinis, 73-ejų metų amžiaus dainininkė retai bendrauja su sekėjais. Visgi A. Pugačiova sureagavo į nežinomų asmenų ant Ostankino televizijos pastato lazeriu suprojektuotą necenzūrinį užrašą, skirtą jai. „Kuo žemesnis intelektas, tuo piktesni užgauliojimai. Šalie, gyvenk ramiai!“ – socialiniuose tinkluose parašė ji.

Kai kurie žmonės yra įsitikinę, kad, nepaisant žinomos moters pažadų, A. Pugačiova su šeima nebegrįš į Rusiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją