Buvusi populiaraus serialo „Čiarlio angelai“ aktorė, rašydama bičiulės Gwyneth Paltrow svetainės „goop“ naujienlaiškiui, aiškino: „Vis dar sveikstu po Achilo sausgyslės traumos, nesportavau jau aštuonis mėnesius. Buvau įpratusi gyventi aktyviai, būti sportiška. Tiems, kam tenka susidurti su panašiu dalyku, – tai nutinka nebūtinai po traumos, gali būti ir laikotarpis po gimdymo ar panašiai, kai gyvenimas pristabdo, – patarčiau nespausti savęs – tai vienintelis būdas išgyventi šį laikotarpį.“

C. Diaz pasakojo, kad sveikdama daug laiko praleisdavo gulėdama ant grindų ir stengdamasi pajausti, ko reikia jos kūnui.

Buvusi Holivudo žvaigždė neskubėjo grįžti į įprastą gyvenimo ritmą, leido sau sustiprėti.

„Esu nusitikusi visiems brandaus amžiaus aspektams artėjant penkiasdešimtmečiui. Stengiuosi didinti raumenų masę, kad turėčiau raumenų, kai pasikeis hormonų pusiausvyra“, – aiškino ji.

C. Diaz ir G. Paltrow – draugės nuo senų laikų. 2020 m. C. Diaz davė interviu „goop“, tuo metu ji pasakojo, kaip draugė tikino, kad sukurti šeimą – puiku.

Dukterį Raddix su vyru Benjiu Maddenu auginanti C. Diaz, prisipažino: „Sakydavau, kad neturėsiu vaikų. Tu mane tikindavai – turėsi vaikų, ištekėsi ir turėsi vaikų. Aš atkirsdavau: „Ne!“ O tu sakydavai: „Juk tai puiku.“ Aš nepasiduodavau: „Šito tikrai nebus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją