Savo gimtadienio proga dainininkas norėjo surengti nepamirštamą šou ir jam pavyko, skelbia stars.segodnya.ua. Tiesa, padariniai yra skaudūs. F. Kirkorovo satanistiniai šokiai ant kryžiaus atliekant dainą „Marija Magdalena“ sukėlė tikrą skandalą. Atlikėją apkaltino tikinčiųjų jausmų įžeidimu. Be to, buvo pateiktas skundas Generalinei prokuratūrai ir netgi sukurta peticija, kuria raginama atimti iš jo Rusijos Federacijos (RF) liaudies artisto vardą.

Sulaukęs neapykantos bangos, F. Kirkorovas bandė teisintis. Jo teigimu, viskas, kas vyko scenoje, buvo visiškai pramanyta istorija, sukurta neturint jokio tikslo įžeidinėti religijos. Visgi akivaizdu, kad rusai atsiprašymo nepriėmė.

Kaip praneša socialinio tinklo „Telegram“ kanalas „Mash“, dabar F. Kirkorovas užsitraukė musulmonų rūstybę. Jie reikalauja valdžios uždrausti jo koncertus visame Kaukaze, nes „nereikia įžeidinėti brolių krikščionių“.

Netrukus po skandalingojo pasirodymo vieno politinio judėjimo lyderis Saipudinas Gičigovas pareiškė, kad musulmonai „gins brolius stačiatikius, nes jie gynė pranašą nuo karikatūrininkų pašaipų kartu su musulmoniškuoju pasauliu“. Jo manymu, atlikėjas pasityčiojo iš krikščionybės simbolio.

„Mus supykdė tas faktas, kad tyčiojamasi iš tikinčiųjų jausmų. Taip daro ne tik Filipas Kirkorovas. Tai jau tapo neatsiejama mūsų pramogų verslo dalimi“, – nurodė S. Gičigovas.

Priminsime, kad F. Kirkorovas netikėtai buvo užfiksuotas „Eurovizijos“ dainų konkurso metu VIP ložėje. Tiesa, bendraminčiai „rašistai“ ne itin apsidžiaugė jo kelione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją