Ant Maskvoje stovinčio Ostankino televizijos pastato atsirado necenzūrinis užrašas didelėmis raidėmis, skirtas garsiajai Rusijos dainininkei, kuri išvyko į Izraelį, kai Rusijos Federacija (RF) pradėjo plataus masto invaziją į Ukrainą, praneša unian.net.

Vaizdo įrašas, kuriame nufilmuotas užrašas „Ala, kaip gerai, kad tu pasprukai. Ala, tu seniai čia visus už**sai“, buvo paskelbtas socialinio tinklo „Telegram“ kanale „NEXTA Live“.

Priminsime, kad A. Pugačiova ir M. Galkinas su vaikais išvyko į Izraelį. Atlikėja nurodė, jog neva seniai planavo atostogas. Savo ruožtu, M. Galkinas įnirtingai smerkia karą Ukrainoje ir net savo koncertų Izraelyje metu renka pinigus, kad padėtų pabėgėliams iš Ukrainos.

Už tokią antikarinę poziciją jis jau buvo „uždraustas“ Rusijos Federacijoje (RF). Regis, dabar atėjo primadonos eilė. Po komiko raginimų nutraukti karą, ji taip pat užsitraukė rusų nemalonę.

Netrukus į nemalonų įvykį sureagavo ir pati dainininkė. Ji socialiniuose tinkluose pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame ji užfiksuota besišypsanti gėlių fone.

„Kuo žemesnis intelektas, tuo garsesni įžeidimai. Gyvenk ramybėje, tėvyne!“ – rėžė A. Pugačiova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją