Taip pat jis pridūrė, kad rusų propagandistai jį įvardija kaip „Ukrainos stipriąją vietą“ ir kaip „kai kurių ukrainiečių silpnąją vietą“, skelbia unian.net.

„Atskleisiu jums nedidelę psichologinę paslaptį.

Anksčiau mano darbas buvo raminti, dabar – ir įvertinti.

Lengvas testas – jeigu jus erzinu, jūs palūžote.

Situacija jums per sudėtinga.

Žiūrėkite – rusų propaganda laiko mane stipriąja Ukrainos puse (priešingu atveju nepultų) ir kai kurių ukrainiečių silpnąja vieta (antraip nesirinktų tokios puolimo formos).

(O silpnybę, kaip ir jėgą, kiekvienas renkasi pats.)

Atsiminkite tai, kai ateityje rinksitės – laukti baltarusių puolimo 4 val. ryto. ar nelaukti“, – instagrame konstatavo jis.

Savo žinutę jis papildė kadrais iš filmo „Ne boisia, ja radiom“ („Nebijok, aš šalia“), kuriame kadaise nusifilmavo.


Anksčiau socialinėje erdvėje buvo pasirodžiusių žinučių, kad O. Arestovičius esą yra per ramus ir gana lėto būdo žmogus. Nepaisant saujelės taip manančių, Ukrainos prezidento administracijos vadovo patarėju plačiai žavimasi. Nuo karo Ukrainoje pradžios O. Arestovičius tapo daugelio moterų numylėtiniu. Žmonės jį ėmė vadinti net „raminamuoju“.

Tautiečiams patinka ne tik jo malonus balsas, o ir patraukli išvaizda bei abejingų nepaliekanti charizma. Panašu, kad kiekvieną dieną Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjo gerbėjų ratas vis plečiasi.

Tačiau pats O. Arestovičius į tai pernelyg dėmesio nekreipia. Net „Instagram“ tinkle jis seka tik savo žmoną.

Tiesa, dėl to šiam vyrui simpatizuojančių skaičius nemažėja. Dalį ukrainiečių kiek anksčiau maloniai nustebino netikėtas vaizdelis eteryje, kuomet O. Arestovičius dalyvavo pokalbyje su Julija Latynina.

O. Arestovičius šventinę Vyšyvankos dieną nusprendė pasipuošti tautiniu ukrainietišku drabužiu, todėl netikėtai jis ėmė ir persirengė.

Marškinėlius nusimetęs prezidento patarėjas kiek suglumino J. Latyniną, kuri į neįprastą akimirką reagavo su šypsena ir sunkiai rinko žodžius žiūrovams.

„Ponai, darykite stopkadrus“, – linksmai pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją