Kad ir kaip Kate Middleton ar jos vyro brolis princas Harry stengtųsi įtikti visuomenei – o jie net planavo surengti tikrą revoliuciją Bakingamo rūmuose – karališkoji šeima vis vien sulaukia kritikos.

Be to, kritikuojami ne tik Kate ir jos sutuoktinis princas Williamas, bet ir jų vaikai – aštuonmetis sūnus George'as bei septynmetė dukra Charlotte. Štai jų klasės draugų tėvai piktinasi, kad jaunieji karališkosios šeimos atstovai, priešingai nei kiti mokiniai, į mokyklą atvyksta ne su mama ar tėčiu, o lydimi asmens sargybinių, rašo „Daily Mail“.

Tačiau Pietų Londono gyventojus kamuoja ne pavydas: juos erzina tai, kad asmens sargybiniai, išlaipindami Jungtinės Karalystės sosto įpėdinius, visiškai užblokuoja šaligatvius, tad kitiems mokiniams ar jų tėvams būna sunku praeiti. Žmonės taip pat negali įkrauti savo elektromobilių ar netrukdomi statyti automobilių.

Moksleivių tėvai mano, kad 28 602 JAV dolerius per metus kainuojantys jų vaikų mokslai verti geresnių sąlygų, todėl nusprendė parašyti skundą dėl princui ir princesei taikomų privilegijų. Tiesa, tik socialinėje žiniasklaidoje.

Vienas iš tėvų rašė, kad Charlotte’ės ir George’o asmens sargybiniai, kurie automobilį stato prie pat įėjimo į mokyklą, kelia nepatogumų pėstiesiems.

„Apsaugos tarnybos darbuotojai nuolat sustoja automobilių stovėjimo aikštelėje, užtverdami šaligatvį, todėl pėstieji, norėdami praeiti, turi išeiti į važiuojamąją kelio dalį. Nežinau, kaip žmonėms neįgaliųjų vežimėliuose pavyksta kirsti kelią. Tai tikras siaubas!“ – rašoma vieno iš tėvų žinutėje.

Kiti tėvai tvirtina, kad prieš kreipdamiesi tiesiogiai į karališkąją šeimą, jie bandė pasikalbėti su vaikų asmens sargybiniais. Tačiau jiems nepavyko susitarti, kad Elžbietos II anūkų vairuotojas bent jau išjungtų automobilio variklį.

„Aš manau, kad karališkųjų vaikų motina, kuri galimai nieko apie tai nežino, turėtų būti apdairesnė“, – piktinosi vienas Londono gyventojas.

Tačiau, kaip žinome, jaunųjų princo ir princesės asmens sargybinių Pietų Londono gyventojams kęsti ilgai neteks, nes Kate su princas Williamas planuoja persikelti į Vindzorą. Kembridžo hercogai jau surado naują mokyklą savo atžaloms.

Anksčiau skelbta, kad Kate Middleton rimtai svarsto galimybę susilaukti dar vieno vaiko. Princo Williamo žmona visada svajojo apie gausią šeimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją