Aidint žiūrovų plojimams ir šūksniams, paskutinį kartą žengdama į sceną laidos vedėja buvo akivaizdžiai susijaudinusi.

Regis, suvokimas, kad jos laida „The Ellen DeGeneres Show“ (liet. Ellen DeGeneres šou) išties baigiasi, išties sukrėtė 64-erių metų amžiaus TV žvaigždę, kuri per savo karjerą yra ėmusi interviu iš garsiausių pasaulio žmonių ir netgi kelių karališkųjų šeimų narių.

Moteriai pavyko susitvardyti, tačiau šokių judesiukai, paskutinį kartą atlikti su šokėju tWitch, kuris laidoje šoko nuo 2014 m., ją privertė dar kartą nubraukti ašarą.

Tuomet nuo emocijų virpančiu balsu ji kreipėsi į studijos auditoriją, šėlusią jau paskutinį kartą jos laidos istorijoje.

Ellen DeGeneres laida

„Šis šou visiems laikams pakeitė mano gyvenimą. Tai pati puikiausia patirtis, kokią esu turėjusi“, – tarė E. DeGeneres, pridurdama, kad laida pranoko jos „drąsiausius įsivaizdavimus“.

Iš Australijos kilusi moters sutuoktinė Portia de Rossi šypsojosi ir plojo, sėdėdama tarp studijoje buvusių žiūrovų.

Tiesa, komikė užsiminė, kad, nors „The Ellen DeGeneres Show“ laida jau priartėjo prie finišo tiesiosios, ją vėliau bus galima išvysti kituose projektuose.

„Aš čia atsidūriau prieš 19 metų. Tuomet sau pasakiau, kad tai buvo santykių pradžia, bet šiandien dar nėra šių santykių pabaiga, tai tik pertrauka. O dabar galite įsijungti kitas pokalbių laidas“, – juokaudama pridūrė laidos vedėja.

LGBTIQ+ bendruomenei atstovaujanti garsenybė prabilo apie pokyčius, įvykusius nuo laidos transliavimo pradžios.

„Laidos filmavimų pradžioje man buvo neleidžiama sakyti žodžio „homoseksualus“. Bet namuose šį žodį vartodavau dažnai. Sakydavau: „Ką šiandien valgysime savo homopusryčiams?“, „Paduok man homodruskos“ arba „Ar kas nors matė, kur dingo TV homopultelis?“ ir panašiai. Be to, negalėdavau vartoti žodžio „žmona“, nes homoseksualiems asmenims anuomet nebuvo leidžiama tuoktis. O dabar sakau „žmona“ nesustodama“, – atviravo E. DeGeneres.

„Jeigu mano laida nors kartą jus privertė nusišypsoti ar pakėlė nuotaiką, tuomet mano misija atlikta“, – pridūrė komikė.

Baigiamojoje laidos „The Ellen DeGeneres Show” serijoje žiūrovai išvydo aktorę Jennifer Aniston bei atlikėjas Billie Eilish ir Pink. J. Aniston pasirodymas simboliškai užbaigė laidos gyvavimą, mat ši serialo „Draugai“ žvaigždė 2003 m. tapo pirmąja šou viešnia.

E. DeGeneres laida buvo transliuojama net 19 metų, tačiau paskutinius sezonus apkartino gandai apie toksišką darbinę aplinką.

Prasidėjus 18-ajam „The Ellen DeGeneres Show“ sezonui, jį pristatydama vedėja atsiprašė nukentėjusiųjų. „Tiesa ta, kad mano asmenybę dažnai matote per televiziją. Tačiau aš esu ne tik TV veidas. Kartais nuliūstu, supykstu, nerimauju, susierzinu ar netenku kantrybės, tačiau bandau su tuo susitvarkyti“, – anuomet žiūrovams prisipažino E. DeGeneres.

O pačią paskutinę savo laidos seriją ji užbaigė gyvenimišku patarimu.

„Labai tikiuosi, kad per pastaruosius 19 metų įkvėpiau jus būti savimi – pačiu tikriausiu savimi“, – sakė TV žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)