Savo instagramo paskyroje muzikos kūrėjas iš Ukrainos pasidalijo dalimi vaizdo įrašo, kurioje Čečėnijos lyderis teigia ketinantis „per šešias sekundes“ užimti Lenkiją. Potapas paragino R. Kadyrovą „nedaryti sau gėdos“ tokiais pareiškimais ir priminė, kad prieš tris mėnesius jis jau ketino per dvi dienas perimti Ukrainą.

„Rašau ukrainietiškai... Reaguoju į komentarus: „mokykitės lenkiškai“ ir t.t. Mums lenkiškai mokytis nereikia, mūsų kalbos su lenkų ir baltarusių labai panašios. Taip, tarp Ukrainos ir Lenkijos visais laikai būta nesutarimų, bet tą pačią sekundę, kai „raša“ mus puolė, jie labai aiškiai parodė, kad jie — broliška tauta! Visais atžvilgiais. Priėmė, palaikė, visiems padeda! Ginklais, humanitarine pagalba ir t.t. Lenkai mūsų broliai amžiams. Negalite užimti Ukrainos, tai bent jau nedarykite sau daugiau gėdos kalbomis apie Lenkiją“, parašė Potapas.


Komentarų skiltyje gerbėjai taip pat juokėsi iš R. Kadyrovo pareiškimų.

Priminsime, kad anksčiau Potapas pagrasino bausme Putiną palaikantiems artistams už žudynių Ukrainoje palaikymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)