Naujienų portalas MSN išplatino, kaip vėliau paaiškėjo, melagingą straipsnį, kuriame teigiama, kad Kate neva paliko Williamą ir išsikraustė iš bendrų namų. Straipsnis buvo pašalintas, tačiau naujienų žurnalui „Newsweek“ pavyko išsiaiškinti, kad tokį pranešimą iš pradžių paskelbė vienas prancūzų leidinys. Pastarasis vėliau informavo, kad straipsnis buvo išties melagingas ir paskelbtas netyčia, tad nuspręsta jį nedelsiant pašalinti.

Nors, regis, viskas baigėsi laimingai, Kate ir Williamui vis vien teko susidurti internautais, galvojančiais, kad jiedu išties pasuko skirtingais keliais. Maža to, praėjus vos kelioms dienoms po šio skandalo, sutuoktiniai dar turėjo apsilankyti filmo „Top Gun: Maverick“ premjeroje. Žurnalas „Cosmopolitan“ pakalbino kūno kalbos ekspertę Blancą Cobb, kuri, išanalizavusi karališkosios poros nuotraukas iš filmo premjeros, atskleidė, kad jose aiškiai matyti įtampa.

„Nors Kate eina greta princo Williamo, jos veido išraiška byloja, kad mintyse ji yra už tūkstančių kilometrų“, – tvirtina B. Cobb.

Specialistė pažymėjo, kad, nors abu sutuoktiniai į priekį žengia ta pačia koja, o tai paprastai liudija darną poroje, jų kūno kalba išduoda įtampą.

„Williamo dešinė ranka nestipriai sugniaužta į kumštį, o tai atskleidžia, kad jis jaučiasi šiek tiek įsitempęs“, – teigia B. Cobb.

Anot jos, laiminga pora paprastai neleidžia tarp jų įsiterpti jokiam žmogui ar daiktui. Galima atkreipti dėmesį, kad Kate dešinėje rankoje nešasi delninukę, taip sudarydama tarsi fizinį barjerą su Williamu.

„Norėdamas paimti žmoną už rankos, jis tokiu atveju to padaryti negalėtų“, – pastebi ekspertė.

Kate ir Williamas išoriškai atrodo gana linksmi, tačiau jų kūno kalba nebyloja apie tikrą atsipalaidavimą.

„Nors Kate juokiasi, sudarydama įspūdį, kad jai smagu, priešais kūną nešama rankinė yra jos psichologinis ir fizinis barjeras. Atkreipkite dėmesį, kad moters rankos nėra visiškai atsipalaidavusios, nes savo delninukę ji laiko sau ties dubeniu. Jei ji būtų iš tikrųjų atsipalaidavusi, rankos ir delninukė būtų žemiau. Priešais apatinę pilvo dalį sudėtos Williamo rankos taip pat parodo, kad jis nėra visiškai atsipalaidavęs. Kai jaučiamės pažeidžiami, dažnai prisitraukiame rankas arčiau savo kūno, tarsi save ramindami“, – pasakojo kūno kalbos specialistė.

Nenuostabu, kad po išgalvotų gandų apie tariamą santuokos nutraukimą Williamas ir Kate demonstruoja būtent tokią kūno kalbą. Be to, nepaprastai įdomu giliau panagrinėti karališkosios poros elgseną, o tokių progų pasitaikys dar daug, nes jau netrukus įvyks renginiai, skirti paminėti karalienės Elžbietos II platininį valdymo jubiliejų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją