Vaizdo įrašas pasirodė tuo metu, kai šeima vyko į prabangias Kourtney Kardashian ir Traviso Barkerio vestuves Italijoje.

Filmuotoje medžiagoje girdėti kaip Kylie isteriškai juokiasi, sakydama: „Oi, šitie laiptai yra beprotiški“.

Kendall vaikino Devino Bookerio vaizdo įraše niekur nesimatė, nors jis taip pat dalyvavo vestuvėse.

Delfi primena, kad Kourtney Kardashian antrą kartą ištekėjo už grupės „Blink-182“ būgnininko intymios ceremonijos, įvykusios sekmadienį, gegužės 22 d., Italijos Portofino miestelyje metu.

Vestuvėse dalyvavęs šaltinis „People“ atskleidė, kad šventėje dainavo Andrea Bocelli ir jo sūnus Matteo. Jiedu atliko kūrinius „I Found My Love in Portofino“, „Can’t Help Falling in Love“ bei 2018-aisiais išleistą singlą „Fall on Me“.

„Tai buvo įspūdinga akimirka ir išties ypatingas pasirodymas“, – teigė šaltinis.

Po ceremonijos K. Kardashian ir T. Barkeris instagrame paskelbė keletą oficialių vestuvinių nuotraukų ir po jomis parašė „ilgai ir laimingai“. Ištaiginga šventė truko keletą dienų – viskas prasidėjo penktadienį vakare restorane „Ristorante Puny“.

Šeštadienį vestuvių svečiai užkandžiavo San Fruttuoso vienuolyne, o vakare mėgavosi maistu ir šoko San Bartolomeo viloje, kuri yra „Dolce & Gabbana“ nekilnojamojo turto objektų komplekso „L'Ulivetta“ dalis. Sekmadienio rytą ir ankstyvą popietę Kardashianų šeima ilsėjosi.

Kim Kardashian su savo dukra North ir Kourtney dukra Penelope nuėjo suvalgyti itališko deserto dželato, o paskui ruošėsi vestuvių ceremonijai, kuri irgi įvyko „L'Ulivetta“ teritorijoje.

Pokylis įvyko name-muziejuje „Castello Brown“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)