64 metų aktorė privertė aikčioti žiūrovus, pasipuošusi balta „Dolce & Gabbana“ suknele su mėlynais raštais ir įspūdingu šleifu.

Tačiau netrukus ji dar labiau prikaustė žvilgsnius, nusprendusi nusisegti nuo klubų papildomą audeklą, rašo dailymail.co.uk.

Tiesa, panašu, kad tai darydama aktorė susidūrė su nesklandumais. Aktorei bandant atsirišti papildomą suknelės dalį, į ją nukrypo raudonojo kilimo reporterių kameros. Buvo parodyta, kaip moteris kelias sekundes bando pati nusisegti papildomą suknelės dalį, tačiau to jai pačiai padaryti nepavyko.

Į pagalbą jai atskubėjo du kostiumuoti vyrai. Tik tuomet filmo „Catwoman“ („Moteris- katė“) žvaigždė nusisegė šleifą, o gerbėjai apipylė ją plojimais.

Trijų vaikų mama spinduliavo pasitikėjimu savimi, kai nusimetusi visą sluoksnį audeklo papildomai papozavo nuotraukoms, kuriose galėjo pademonstruoti tikrai dailią savo figūrą.

Jos suknelė turėjo skeltuką, pro kurį švietė tamsiai mėlyni aukštakulniai ir neįtikėtinai stangrios kojos.

Prie elegantiško ansamblio ji priderino kabančius auskarus, o trumpus ir šviesius plaukus buvo susišukavusi atgal.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją