I. Urgantas paneigė informaciją, kad dalyvaus festivalyje, ir patarė mažiau tikėti K. Sobčiak, skelbia starhit.ru.

„Klausinėjate manęs, kada mano laida (Pirmuoju kanalu transliuojama „Večernij Urgant“) vėl pasirodys eteryje. Šį klausimą sau užduodu netgi dažniau, nei jūs užduodate man. Norėdamas rasti į jį atsakymą, nuolatos skaitau Ksenijos „Telegram“ kanalą. Visas naujienas iš ten traukiu“, – bendraudamas su žurnalistais pajuokavo 44-erių metų amžiaus vedėjas.

Taip pat jis patikino, kad šiuo metu yra Rusijoje ir tęsia darbą prie keleto projektų.

„Prašau tik vieno, maldauju – nesakykite Ksenijai Sobčiak“, – pridūrė I. Urgantas.

Priminsime, kad jau maždaug tris mėnesius laida „Večernij Urgant“ nerodoma. Neseniai pasirodė gandų, jog šis sėkmingas Pirmojo kanalo projektas buvo uždarytas. Tiesa, vėliau ši informacija buvo paneigta.

„Jeigu siekčiau paneigti viską, ką apie mane rašo internete, bijau, kad neliktų laiko niekam, net šeimai. Deja, toks metas, kai viskas, kas šauna žmonėms į galvą įvairiausiose fantazijose, netikėtai atsiranda popieriuje arba „Telegram“ kanaluose. Esu įsitikinęs, kad mąstantys ir dėmesingi žmonės tokiais dalykais netiki, nes tai nesąmonės“, – samprotavo I. Urgantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją