Humoristas šiuo metu su šeima apsistojęs Izraelyje. Net ir būdamas toli, jis nesiliauja išgyvenęs dėl Ukrainos, palaiko šalį jos kare su agresore Rusija ir dosniai remia pabėgėlius.

Visus tuos tris mėnesius, kiek trunka tas didelio masto karas, M. Galkinas vis bando prisibelsti iki rusų, priversti pamatyti tiesą, ragina pripažinti faktą, kad Rusija Ukrainoje lieja nekaltų žmonių kraują.

Tokia labai aiški prieš karą nukreipta pozicija jam jau užtraukė „uždraudimą“ Rusijos Federacijoje. M. Galkinas buvo atleistas iš televizijos kanalo, kur išdirbo šešerius metus, buvo atšaukti visi jo pasirodymai ir netgi bandyta atimti namus.

Žinoma, visi šie įvykiai ir išgyvenimai negalėjo nepalikti savo pėdsako ir garsaus vyro išorėje. Akivaizdu, kad M. Galkinas pasikeitė.

Savo instagramo paskyroje jis anonsavo būsimus pasirodymus Izraelyje.

Šoumenas pasirodė trumpai kirptais plaukais, vilkėjo baltus marškinėlius. Dauguma gerbėjų negalėjo neatkreipti dėmesio į jo veidą – tiksliau žilą barzdą. Dar niekas nebuvo matęs taip atrodančio M. Galkino.


Paskutinį kartą šoumenas į savo gerbėjus kreipėsi balandžio 24 dieną. Prieš savaitę jis pasidalino Allos Pugačiovos ir Andrejaus Makarevičiaus nuotrauka, tačiau paties joje nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją