Pasidalinusi nepavykusio bandymo vaizdo įrašu, Madonna teigia buvusi sukrėsta, kad negali gyvai kreiptis į 18 mln. savo sekėjų. Instragramo pasakojime užfiksuota, kaip telefonu kalbasi su savo kolega.

„Labas, nesuprantu, labai keista. Norėjau instagrame pradėti transliaciją, bet jie mane užblokavo. Labai keista, jie mįslingai išsisukinėja. Nesuprantu, kodėl man nieko nepaaiškina. Kažkokia biurokratija, tikrai labai keista. Paskutiniu metu nieko tokio nepadariau, jokios nesąmonės, bent jau tikrai ne šią savaitę. Noriu pasakyti, kad galbūt tai pavėluota reakcija į praeitos savaitės įvykius su NFT, bet tikrai nežinau. Tiesiog noriu visiems, kurie laukia mano tiesioginės transliacijos, pasakyti, kad čia ne mūsų kaltė, bet labai apgailestaujame. Man gaila, kad nuvyliau tiek žmonių, pati labai laukiau šios transliacijos“.

SicKickMusic atsakė: „Ir man labai gaila, bet esu tikras, kad tai laikina, viską sutvarkysime“.

Matydami, kokioje nepavydėtinoje situacijoje atsidūrė jų dievaitė, Madonnos gerbėjai komentarų skiltyje ėmė dalintis savo pastebėjimais.

„Kažkokia nesąmonė, bet kažkodėl visai nestebina“, – parašė vienas.

„Oho, kaip keista. O taip laukiau, kada galėsiu pamatyti jus su SicKick gyvai“, – teigė antras.

„Visiems kartais taip nutinka“, – pridūrė trečias.

Madonna šiuo metu aktyviai reklamuoja naują 1998 metų singlo „Frozen“ versiją, prie jos dirbo kartu SicKickMusic. Praeitą savaitę popkaralienė sukėlė ažiotažą pristačiusi žetoną „Mother of Creation“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją