Kaip informuoja mirror.co.uk, aktorė atvyko į privačią kliniką Bengaluru, Karnatakos valstijoje. Tačiau per riebalų šalinimo operaciją plaučiuose ėmė kauptis skysčiai, o vėliau ji mirė, sustojus širdžiai.

Pranešama, kad medikai 54 minutes mėgino ją gaivinti, deja, jų pastangos nebuvo sėkmingos.
Ch. Raj yra vaidinusi daugelyje populiarių televizijos serialų – „Geetha“, „Doresaani“ ir „Olavina Nildana“. Ji taip pat vaidino Kanados filme „Havayaami“.

Aktorė nesakė tėvams apie operaciją ir nuvyko į „Shetty“ kosmetologijos centrą su draugėmis. Kai operuojant kilo komplikacijų, ją skubiai nuvežė į „Kaade“ ligoninę. Greitosios pagalbos priimamojo medikai 45-ias minutes bandė gaivinti jauną aktorę, tačiau jiems nepavyko, ir vakare ji mirė, sustojus širdžiai.

Dabar Ch. Raj tėvai kaltina chirurgus aplaidumu ir teigia, kad jie operavo, neturėdami reikiamos įrangos.

Aktorės tėvas Govinda Raj teigė leidiniui „Tribune“ nieko nežinojęs apie operaciją, o kai tėvams pranešė, operacija jau buvo prasidėjusi. Pasak tėvo, duktė prašė leidimo riebalų nusiurbimo operacijai, bet tėvai neleido, todėl ji slapta susitarė dėl operacijos.

„Mano duktė mirė dėl gydytojų aplaidumo. Jie atliko operaciją be tėvų sutikimo, neturėdami reikiamos įrangos. Mano duktė buvo energinga, sveika. Kažkas pasakė, kad ji turi per daug riebalų ant liemens, ir ji, nepasitarusi su šeima, ryžosi operacijai. Ketinu paduoti ligoninės vadovybę į teismą“, – kalbėjo aktorės tėvas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)