„O kaipgi! Atostogos juk baigsis. Rugsėjo 1-ąją vaikai turės eiti į mokyklą. Dabar mokosi internetu“, – pareiškė A. Pugačiova per pokalbį su leidiniu „Izvestija“.

Dabar Rusijos estrados primadona kartu su vyru Maksimu Galkinu gyvena Izraelyje. Į šią šalį visa šeima atvyko vasario pabaigoje. M. Galkinas Rusijoje neteko darbo. Pasklido gandai, kad pora emigravo iš Rusijos. Už tai abu sulaukė griežto pasmerkimo, rašoma portale spletnik.ru.

Internete sušmėžavo keletas pranešimų, esą sutuoktiniai Izraelyje jau ieškosi būsto ir mokyklos, kurią galėtų lankyti jų vaikai. Sklido kalbos ir apie pilies Griazės kaime pardavimą. Vis dėlto A. Pugačiovos anūkas Nikita Presniakovas tokias kalbas paneigė ir patarė netikėti paikais gandais.

M. Galkinas būdamas Izraelyje susirado darbą ir jau ketina leistis į koncertinį turą. Visi bilietai į jo pasirodymus, esą, jau parduoti. Beje, šou „Šiandien vakare“ („Sevodnia večerom“) vedėjo vaidmuo atiteko Nikolajui Ciskaridzei (anksčiau programą vesdavo M. Galkinas).

Izraelyje daugiausia laiko Rusijos žvaigždžių pora leidžia su draugais. Visiškai neseniai savo „Instagram“ puslapyje M. Galkinas paviešino nuotrauką iš susitikimo su Andrejumi Makarevičiumi ir Borisu Grebenščikovu.

„Trys žvaigždės – trys šviesios istorijos“, – byloja prierašas prie nuotraukos. Galimybę komentuoti šią žinutę M. Galkinas išjungė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją