Deja, net ir tokie apribojimai netapo kliuviniu žymiajam „Eurovizijos“ fanatui Filipui Kirkorovui, palaikančiam karą Ukrainoje: rusų estrados žvaigždė atvyko į Italiją ir apsilankė koncerte, rašoma portale stars.segodnya.ua.

„Gavau išskirtinį kvietimą už nuopelnus ir indėlį į „Euroviziją“. Negaliu sau leisti nepriimti šio kvietimo ir neatvykti čia kaip visiškai nepriklausomas šio renginio organizatorių svečias“, – paaiškino F. Kirkorovas vienoje iš „Instagram“ istorijų.

Artistas taip pat paminėjo, kad organizatoriai skyrė jam specialią VIP ložę, o šiemetiniai jo favoritai – graikai, beje, pateko į finalą.

Beliko paminėti, kad visiškai neseniai gimtojoje šalyje F. Kirkorovas sukėlė nemenką skandalą. Jis surengė koncertą, skirtą savo 55-erių metų jubiliejui, ir jame panaudojo grandiozinį kryžių. Už tokį poelgį Rusijos stačiatikių cerkvės šventikas apkaltino F. Kirkorovą antireliginėmis provokacijomis.

Kiek vėliau tapo aišku, kad už satanistiškus šokius ant kryžiaus F. Kirkorovo laukia apklausa Generalinėje prokuratūroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)