Ispanijos dainininkas E. Iglesias ir tenisininkė iš Rusijos Anna Kurnikova tikrai nedažnai dalijasi akimirkomis iš savo asmeninio gyvenimo, nes labai saugo tiek savo, tiek savo atžalų privatumą.

Savo vyro gimtadienio proga A. Kurnikova visgi nusprendė pradžiuginti gerbėjus miela nuotrauka savo instagramo paskyroje. Joje – visa graži šeima: laimingi tėvai su dvyniais Nicolasu ir Lucy bei mažyle Mary.

„Sveikinam savo nuostabųjį tėtį su gimimo diena! Labai tave mylim“, – prie nuotraukos parašė A. Kurnikova.


47-asis dainininko gimtadienis sutapo su dar viena švente – motinos diena, todėl jis nepaliko savo žmonos be sveikinimo ir savo paskyroje taip pat pasidalino mielu vaizdo įrašu su A. Kurnikova ir mažąją dukrele.

„Su motinos diena! Sveikinu visas pasaulio mamas“, – prirašė E. Iglesias.


Priminsime, kad garsi Rusijos tenisininkė Anna Kurnikova ir žinomas ispanų dainininkas E. Iglesias gali pasigirti išskirtinai ilga meilės istorija – ji tęsiasi jau beveik 20 metų. Romanas prasidėjo dar 2001 metais, kai Anna nusifilmavo viename dainininko vaizdo klipe. Dabar sutuoktiniai augina tris vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją