Pati L. Nikitiuk paviešino nuotrauką, kuriai pozavo su puokšte geltonų ir mėlynų gėlių, ir ją papildė prierašu, kuriame išreiškė mintį, kad ukrainiečių moterų grožis pajėgus pakelti ūpą tėvynės gynėjams.

„Merginos! Tenka pastebėti, kad per karą mes visos... kaip čia pasakius, nenorint įžeisti nei savęs, nei kitų... Ne pasenom, o nublukom, praradom spalvą, trumpai tariant. Bet mes neturime tokios teisės. Suprantu, kad dabar toks metas. Bet metas bijoti jau praeity – mes jau aukštai iškėlėme galvas. Ir jeigu jau iškėlėme, privalome atrodyti žavingai!“ – parašė L. Nikitiuk.

Ukrainiečių televizijos veidas paragino tautietes viešinti socialiniuose tinkluose žavingus savo atvaizdus ir pažymėti juos atitinkama grotažyme, išvertus reiškiančia „grožis Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms“.

„Mūsų vyrai, mūsų gynėjai turi matyti, kokios mes gražios. Kad jie mus dar patikimiau gintų, turime stengtis pakylėti jų motyvaciją ir vyrišką nusiteikimą. Tada jie stengsis kuo greičiau sutriuškinti priešą ir grįžti namo. Todėl siūlau sudalyvauti akcijoje – viešinti dailiausias savo nuotraukas ir pažymėti jas grotažyme „krasadliaZSU“, – paragino L. Nikitiuk.

Į L. Nikitiuk kvietimą jau sureagavo dainininkė Olia Poliakova, grupės KAZKA vokalistė Saša Zarickaja, mados fotografė Sonia Plakidiuk ir nemažai kitų ukrainiečių, kartkartėmis viešinančių „Instagram“ paskyrose pasigėrėjimo vertus kadrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)