Kaip skelbia People.com, 37 metų portugalų futbolo žvaigždė ir jo partnerė Georgina Rodríguez ir toliau gedi dėl savo naujagimio sūnaus mirties, tačiau šeštadienį pora atskleidė išgyvenusios berniuko sesers dvynės vardą ir gimimo datą.

„Bella Esmeralda 18/04/22“, – 28 metų Rodríguez „Instagram“ tinkle paskelbė žavingų nuotraukų seriją, kurioje matyti mieganti jų naujagimė mergaitė.

Garsenybių pora anksčiau socialiniuose tinkluose paskelbė apie netektį ir Bellos gimimą bendrame pranešime.

„Su didžiausiu liūdesiu turime pranešti, kad mūsų mažylis mirė. Tai didžiausias skausmas, kurį gali jausti bet kurie tėvai“, – rašė jie.

„Tik mūsų mergaitės gimimas suteikia mums jėgų išgyventi šią akimirką su viltimi ir laime“.

Ronaldo ir mylimoji nuo to laiko sulaukė didžiulio palaikymo iš gerbėjų, futbolo pasaulio kolegų. „Manchester United“ ir „Liverpool“ sirgaliai praėjusį mėnesį septintąją rungtynių minutę ovacijomis jautriai pagerbė gedintį sportininką bei jo šeimą.

Be naujagimės Bellos pora augina 4-erių dukrą Alaną Martiną, 11-metį Cristiano Jr. bei beveik penkerių dvynius Evą bei Mateo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją