54 metų aktorė šiuo metu filmuojasi „Amazon“ seriale „Expats“, o publikuojamose nuotraukose pozuoja su režisiere Lulu Van.

Gerbėjai teigia, kad jų numylėtinę sunku pažinti: aktorės veidas atrodo patinęs, oda labai įtempta, nors nuotraukoje ji ir be makiažo.


Kino žvaigždė visada garsėjo tobula porcelianine oda. Gali būti, kad N. Kidman buvo atlikta plastinė operacija, nors pati yra ne kartą akcentavusi, kad jos grožio paslaptis – sveikas gyvenimo būdas.

„Mano grožis natūralus. Nerūkau, visada tepuosi apsauginiu kremu nuo saulės. Rūpinuosi savimi ir stengiuosi nesigraužti dėl smulkmenų“ – dar 2007 metais apie savo grožio paslaptį kalbėjo aktorė, tačiau jau 2011 metais išbandė botulino injekcijas, tik rezultatu neliko patenkinta.

„Išbandžiau botoksą ir man labai nepatiko, kaip atrodė mano veidas. Daugiau nebekartojau ir vėl galiu judinti kaktą“, – prieš vienuolika metų sakė N. Kidman.

Serialas „Expats“ pasakoja apie ekstravagantišką turtingų emigrantų bendruomenės gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją